Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Εγκαίνια Κέντρου Νεότητας Νυδριού – εκδρομή στην Κόνιτσα‏

Εγκαίνια Κέντρου Νεότητας Νυδριού – εκδρομή στην Κόνιτσα‏

0

 

 Διαβάστε το δελτίο τύπου του Κέντρου Νεότητας της Ι.Μητρόπολης Λευκάδος και Ιθάκης

 

 

 

 

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

 

 

 

 

 

 

Εγκαίνια Κέντρου Νεότητος στο Νυδρί

 

 

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ολοκληρώνεται η διαμόρφωση και ο εξοπλισμός της ενοριακής αίθουσας (πρώην εφημεριακής οικίας) του Ι. Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Νυδρί.

 

 

Δημιουργείται έτσι ένας χώρος ανοιχτού διαλόγου και αληθινής ψυχαγωγίας στην ενορία της πλέον ανεπτυγμένης τουριστικά κωμόπολης της Ι. Μητροπόλεώς μας. Εμπλουτισμένη με παιχνίδια και παρέχοντας ενδιαφέρουσες προτάσεις ψυχαγωγίας και πνευματικής αγωγής, αυτή η νεανική εστία στην καρδιά του Νυδριού ελπίζουμε να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τα παιδιά και τους νέους της ευρύτερης περιοχής.

 

 

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009 και ώρα 10 π.μ. -μετά την Θ. Λειτουργία που θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας π. Θεόφιλος στον Ι. Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Νυδρί!

 

 

Τότε θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα λειτουργίας της αίθουσας και οι διάφορες δραστηριότητες που θα διεξάγονται εκεί.

 

 

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους, ιδιαίτερα όμως για τους νέους μας!

 

 

 

 

 

 

 

 

Εκδρομή στην επαρχία Κονίτσης (24/10/2009)

 

 

Το Κέντρο Νεότητος προγραμματίζει ημερήσια εκδρομή για τους φίλους του το Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2009 με προορισμό την Κόνιτσα και τα αξιοθέατα των γύρω περιοχών (Ιερά Μονή Μολυβδοσκεπάστου, Μαστοροχώρια, εθνικό δρυμό Βίκου –Αώου κ.ά.).

 

 

Τιμή συμμετοχής: 30 €. Δηλώσεις συμμετοχής στους εφημερίους και στα τηλέφωνα: 26450 26207 (Κέντρο Νεότητος) και 26450 22415 (Γραφεία Ι. Μητροπόλεως).

 

 

 

 

 

Λευκάδα, 6 Οκτωβρίου 2009

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΤο Νυδρί το 1972 (βίντεο)
Επόμενο άρθροΤα νέα της Δόξας