Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Επίσκεψη Νομάρχη στο Δ.Σ. Απολλωνίων

Επίσκεψη Νομάρχη στο Δ.Σ. Απολλωνίων

0

Δελτίο τύπου από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λευκάδας σχετικά με την επίσκεψη που πραγματοποίησε ο Νομάρχης και οι Αντινομάρχες στο Δ. Σ. Απολλωνίων


ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΓΑΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ   

Λευκάδα 12 Φεβρουαρίου 2010

                                          

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΝΟΜΑΡΧΗ ΣΤΟ Δ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝΙΩΝ

 Την Πέμπτη 11/02/2010 ο Νομάρχης Κ. Αραβανής, οι Αντινομάρχες Σπ. Ρεκατσίνας και Ελ. Αραβανής και ο Νομαρχιακός Σύμβουλος Αντώνης Σίδερης παραβρέθηκαν ύστερα από πρόσκληση του Δημάρχου και της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Απολλωνίων στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ο Νομάρχης και οι Αντινομάρχες αναφέρθηκαν στις προτεραιότητες των έργων του ΕΣΠΑ για τον Δήμο Απολλωνίων και τις διαδικασίες ένταξής τους. Παρουσίασαν ιδιαίτερα την πορεία ωρίμανσης και ένταξης του τουριστικού καταφυγίου Βασιλικής ως  άμεσης προτεραιότητας.
 Τόνισαν παράλληλα την σπουδαιότητα του έργου Μαραντοχώρι – Αμμούσα – Αγιοφύλλι –  Βασιλική, για την ανάπτυξη της Νότιας Λευκάδας καθώς και την προώθηση του Λιμανιού της Νότιας Λευκάδας.
Το πρώτο είναι έργο ώριμο για ένταξη και το δεύτερο προχωρά με ικανοποιητικό ρυθμό παρά την καθυστέρηση που παρουσιάστηκε λόγω της άρνησης του πρώην Περιφερειάρχη να το εντάξει στις προτεραιότητες της Περιφέρειας.


                                 
                                                                               

   
 

Προηγούμενο άρθροΜας τα χαλάει ο καιρός
Επόμενο άρθροΣυζήτηση σχετικά με το ‘Πρόγραμμα Καλλικράτης