Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Δελτίο Τύπου Δήμου Καρυάς

Δελτίο Τύπου Δήμου Καρυάς

0

Σας παραθέτουμε παρακάτω το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Καρυάς σχετικά με τις εκδηλώσεις της Τσικνοπέμπτης και της Καθαρής Δευτέρας.


ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΥΑΣ                                         

Καρυά 16 Φεβρουαρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ : Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου  με σύμμαχο τον καιρό πραγματοποίησε μια εξίσου εξαιρετική με τις καλοκαιρινές εκδήλωση, την Τσικνοπέμπτη.
Η άριστη συνεργασία των ανθρώπων του Πνευματικού Κέντρου με τους ανθρώπους των σωματείων του Δήμου (Μ/Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑ και Α.Ο. Καρυάς) και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των σχολείων του Δήμου έδειξε τον δρόμο για το πως  θα πρέπει να γίνονται οι συνδιοργανώσεις των εκδηλώσεων.
Ήταν μια ξεχωριστή μέρα για τους κατοίκους του ορεινού Δήμου και μια εκδήλωση τόσο επιτυχημένη που ζέστανε τις καρδιές των ανθρώπων μέσα στο καταχείμωνο.
Δάσκαλοι, καθηγητές και οι μαθητές τους κάθε ηλικίας, συνέδραμαν ποικιλοτρόπως την εκδήλωση στρώνοντας τα τραπέζια, ψήνοντας τα σουβλάκια, μοιράζοντας μεζέδες και ποτά, βάζοντας τη μουσική, χορεύοντας οι ίδιοι και δίνοντας ρυθμό στους υπόλοιπους.
Χωρίς υπερβολή η φετινή Τσικνοπέμπτη ήταν μια μέρα αξέχαστη για τους κατοίκους του Δήμου και τους πολλούς επισκέπτες μας.
Η παρουσία και συμμετοχή ακόμη και των τριών ιερωμένων μας (Καρσάνικης καταγωγής) ήταν η απόδειξη πως πραγματικά δεν έλειψε κανείς!

ΚΟΥΛΟΥΜΑ : Παρότι η … συμμαχία με τον καιρό χάλασε, η γιορτή για τα Κούλουμα ξεπέρασε σε επιτυχία τις προηγούμενες εκδηλώσεις μας.
Ευχαριστούμε πολύ όλους τους Λευκαδίτες και όχι μόνο που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή του Δήμου μας και γιόρτασαν μαζί μας τα Κούλουμα.
Τα σχόλια των επισκεπτών και η γενική αίσθηση ήταν το καλύτερο βραβείο για τους ανθρώπους του Δήμου, του Πνευματικού Κέντρου και του ΑΠΟΛΛΩΝΑ που μόχθησαν για την επιτυχία της εκδήλωσης.
Παρά το τσουχτερό κρύο ο χώρος του Δημαρχείου ήταν διαρκώς ασφυκτικά γεμάτος.  
Μοιράστηκαν τα παραδοσιακά σαρακοστιανά εδέσματα με πρώτα και καλύτερα τα λαθύρια του Λιβαδιού της Καρυάς που κυριάρχησαν (με κατανάλωση πάνω από 50 κιλά).
Η ορχήστρα (Λαϊκοί Δρόμοι) έδινε το ρυθμό σκορπίζοντας απλόχερα το κέφι σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.
Ευχόμαστε καλή σαρακοστή σε όλους και ανανεώνουμε το ραντεβού μας στην πλατεία της Καρυάς για να γιορτάσουμε μαζί την Πρωτομαγιά.-

Η Δήμαρχος

Σεβαστή Κωνσταντινίδη – Ρεκατσίνα


Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδος
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση Πολιτιστικού Συλλόγου Τσουκαλάδων