Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Ιερά Μητρόπολη Λευκάδος και Ιθάκης

Ιερά Μητρόπολη Λευκάδος και Ιθάκης

0

Ευχαριστήριο μήνυμα της Ιεράς Μητρόπολης Λευκάδος και Ιθάκης


 

 

 

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον ιερό Κλήρο και τους ευσεβείς Χριστιανούς, που πρόθυμα ανταποκρίθηκαν στην έκκληση της τοπικής μας Εκκλησίας και προσέφεραν (από το περίσσευμα ή το υστέρημα του βαλαντίου τους, πάντως από το πλεόνασμα της αγάπης τους) τρόφιμα για την ανακούφιση των πληγέντων από τον πρόσφατο καταστρεπτικό σεισμό κατοίκων της Αϊτής.
Ο δίσκος που περιήχθη στους Ιερούς Ναούς της Ι. Μητροπόλεώς μας απέδωσε το ποσόν των επτά χιλιάδων οκτασίων πενήντα (7.850,00) ευρώ, τα οποία και θα διατεθούν καταλλήλως για την ανακούφιση των αδελφών μας.
Συγκεντρώθηκαν συνολικά 1.190 kg γάλα εβαπορέ, 1.366 kg ζυμαρικά, 445 kg ρύζι και 379 kg όσπρια. Όλα τα είδη συσκευάσθηκαν καταλλήλως και προωθήθηκαν προς διάθεσιν στους σεισμοπλήκτους αδελφούς μας μέσω της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης της Εκκλησίας της Ελλάδος «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ».
Η ανταπόκριση του λαού της Λευκάδος και της Ιθάκης είναι αξιέπαινη, καθώς υπογραμμίζει ότι η χριστιανική αγάπη, η ανθρωπιά και το φιλότιμο όχι απλά δεν χάθηκαν, αλλά ενεργοποιούνται και κορυφώνονται μπροστά στην ανθρώπινη δυστυχία.

(Εκ του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου
της Ι. Μ. Λευκάδος και Ιθάκης)


 

Προηγούμενο άρθροΤροχαίο στην Νικιάνα
Επόμενο άρθροΝέα διάκριση για την Λευκάδα