Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Δελτίο τύπου Νομαρχίας Λευκάδας

Δελτίο τύπου Νομαρχίας Λευκάδας

0

Δελτίο τύπου της Νομαρχίας Λευκάδας σχετικά με την παρουσία του Νομάρχη κ. Αραβανή στην υπογραφή της σύμβασης του οδικού άξονα “Αμβρακία- Άκτιο”


ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ             

Λευκάδα 17 Μαρτίου 2010

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΄΄ ΑΜΒΡΑΚΙΑ – ΑΚΤΙΟ ΄΄

       Μετά από πρόσκληση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υποδομών-Μεταφορών και Δικτύων, ο νομάρχης Λευκάδας κ. Κ. Αραβανής παραβρέθηκε, την Τρίτη 16-03-10, στην υπογραφή σύμβασης του οδικού άξονα ΄΄ Αμβρακία- Άκτιο΄΄.
Το έργο είναι μήκους 44,8 χιλιομέτρων, πρ/σμού 300.000.000.00 ευρώ περίπου και είναι ένα σημαντικό έργο για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής και ιδιαίτερα για την Λευκάδα.
Στην υπογραφή της σύμβασης παρευρίσκοντο ο υπουργός κ. Δημ. Ρέππας, ο υφυπουργός κ. Γιάννης Μαγκριώτης, οι  γ.γ. κ.κ. Γιάννης Οικονομίδης και Σέργιος Λαμπρόπουλος, εκπρόσωποι των αναδόχων εταιρειών, Βουλευτές, Νομάρχες και Δήμαρχοι των Νομών Αιτωλοακαρνανίας, Πρέβεζας και Λευκάδας.
Το Νομό μας εκπροσώπησαν εκτός του νομάρχη κ. Αραβανή, ο βουλευτής κ. Σπ. Μαργέλης, ο αντινομάρχης κ. Σπ. Ρεκατσίνας και ο εντεταλμένος σύμβουλος κ. Στ. Ρόκκος.
Σε δηλώσεις του σχετικά με το γεγονός ο νομάρχης Λευκάδας κ. Κ. Αραβανής, δηλωσε μεταξύ άλλων: ΄΄ Η σημερινή μέρα με την υπογραφή της σύμβασης, είναι μια σημαντική μέρα για την αναπτυξιακή πορεία της ευρύτερης περιοχής, αλλά, κυρίως για το Νομό μας και τους κατοίκους του. Είναι θετικό που η πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου δήλωσε, και εννοούσε, ότι αυτή η 5ετία αφορά σε έργα στη Δυτική Ελλάδα, καθώς και  η δέσμευση του κ. Ρέππα ότι ο δρόμος ΄Ακτιο-Λευκάδα και η υποθαλάσσια ζεύξη της Λευκάδας είναι έργα σημαντικά και προτεραιότητας για το νομό μας. ΄΄ .


Προηγούμενο άρθροΧειροθεσία του π. Ευάγγελου Θειακού στα Πλατύστομα
Επόμενο άρθροΣυλήψεις αλλοδαπών για κλοπές στην Λευκάδα