Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Η Sky Express ενώνει το Άκτιο με την Αθήνα

Η Sky Express ενώνει το Άκτιο με την Αθήνα

Τέλη του Μάρτη η αρχή

 

 

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΣΥΝΗΜΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Κου ΣΚΛΗΡΟΥ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ SKY EXPRESS ΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ 2 ΠΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΚΤΙΟΥ – ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Κo ΛΥΔΑΚΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.

ΔΩΡΑ ΨΩΜΑΚΗ
REFLECTIONS TRAVEL
ΤΟΠΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ SKY EXPRESS
Tel: +30 2645 0 93318 / 93310-5
Fax: +30 2645 0 93319
Email: info@reflections-travel.com

 


 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η αεροπορική εταιρεία Sky Express, με αφορμή τις τουριστικές εκθέσεις στο Βερολίνο (ΙΤΒ) και Μόσχα (ΜΙΤΤ) οι οποίες θα πραγματοποιηθούν εντός του μήνα Μαρτίου και εξαιτίας του ότι και οι δύο εκθέσεις είναι σημαντικές για τον Ελληνικό Τουρισμό, χορηγεί εισιτήρια με σημαντικές εκπτώσεις στους υπευθύνους των ταξιδιωτικών γραφείων σε όλη την Ελλάδα, έτσι ώστε να διευκολυνθούν στις μετακινήσεις τους, στο εσωτερικό της χώρας.

Ειδικότερα από το τέλος Μαρτίου η Sky Express  ανακοινώνει τη σύνδεση δύο φορές την εβδομάδα της Πρέβεζας με την Αθήνα. Η τιμή θα διαμορφώνεται απο 99€ συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

Η Sky Express με βάση το Ηράκλειο, επιχειρεί σε 21 ακόμα αεροδρόμια εντός της Ελλάδας και ειδικότερα συνδέει τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, το Ιόνιο, τη Πελοπόννησο και τη Βόρεια Ελλάδα.

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα πτήσεων της Sky Express, θα αυξήσει τους προορισμούς που πετάει σε 24, εφόσον θα συμπεριλάβει και νησιά των Κυκλάδων.

Το τμήμα κρατήσεων της εταιρείας (τηλ. Επικοινωνίας 801 11 282888) εξυπηρετεί καθημερινά εκατοντάδες ταξιδιώτες, που προτιμούν τη Sky Express για τις μετακινήσεις τους.