Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Ανακοίνωση σχετικά με τα προγράμματα VOUCHER 2014

Ανακοίνωση σχετικά με τα προγράμματα VOUCHER 2014

0

Portrait of a young smiling people standing together.

Πιστοποιημένοι πάροχοι κατάρτισης είναι μόνο οι φορείς οι οποίοι έχουν αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα www.voucher.gov.gr. 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Με αφορμή την επικείμενη έναρξη υλοποίησης των προγραμμάτων VOUCHER 2014, «Επιταγή εισόδου για νέους από 18-24 και 25-29 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας» θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους άνεργους συμπολίτες μας ότι ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΑΡΟΧΟΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ VOUCHER είναι ΜΟΝΟ οι φορείς οι οποίοι έχουν αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα www.voucher.gov.gr.

Για το νομό Λευκάδας συγκεκριμένα οι:

ΚΕΚ MASTER AE
ΙΟΝΙΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ

 

Θεωρούμε επίσης υποχρέωση μας προς τους άνεργους επιλεγέντες τους οποίους προσέγγισαν φορείς οι οποίοι ουδεμία σχέση αλλά ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ παροχής υπηρεσιών κατάρτισης έχουν, να τους επιστήσουμε την προσοχή ώστε να μη γίνουν αντικείμενα ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ.

Παράλληλα θα πρέπει να γνωρίζουν ότι διατρέχουν τον κίνδυνο να χάσουν  το δικαίωμα συμμετοχής τους στο πρόγραμμα αν οι ενέργειες τους δεν είναι οι ενδεδειγμένες σύμφωνα με την πρόσκληση του έργου όπως έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα www.voucher.gov.gr.

 

Καλούμε όλους τους άνεργους νέους οι οποίοι έχουν ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ στο παραπάνω πρόγραμμα, να προσέλθουν ΑΜΕΣΑ με την κάρτα ανεργίας τους στους παραπάνω φορείς προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά.

 

Για περισσότερες πληροφορίες :

MASTER ΚΕΚ
ΚΑΡΑΒΕΛΑ (πάροδος)
ΚΑΛΙΓΟΝΙ
ΤΗΛ.: 26450-29510

ΙΟΝΙΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ
Μπουμπουλίνας & Στουρνάρα 1
ΑΓ. ΜΗΝΑΣ
ΤΗΛ.: 26450-25852

 

Προηγούμενο άρθροΣυναυλία της Ισιδώρας Κοψιδά και του Μάριου Καζά στην Αθήνα
Επόμενο άρθροΣεισμός 5 ρίχτερ στην Κεφαλλονιά