Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Ανακοίνωση – Κάλεσμα σε Διαμαρτυρία

Ανακοίνωση – Κάλεσμα σε Διαμαρτυρία

0

 

 

Η Τοπική Κοινότητα και η επιτροπή αγώνα των κατοίκων των Τσουκαλάδων, υλοποιώντας την απόφαση της Λαϊκής Συνέλευσης του χωριού (Τετάρτη 3/4),

καλεί

τους κατοίκους του χωριού, όπως και κάθε Λευκαδίτη που θίγεται από την απαράδεκτη κατάσταση που έχει δημιουργήσει σε πολλές περιοχές της Λευκάδας η εφαρμογή του ονομαζόμενου κατά τα άλλα κτηματολόγιου σε

ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ 2ΩΡΟ ΚΛΕΊΣΙΜΟ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ

την Παρασκευή 5/4 στις 8:30 το πρωί. Καλεί επίσης τις τοπικές αρχές (Δήμος- Περιφέρεια- Βουλευτής)  να παρίστανται και να στηρίξουν τόσο τη συγκεκριμένη κινητοποίηση, όσο και κάθε άλλη που θα ακολουθήσει, στην κλιμάκωση του αγώνα, για:

-να ξεκινήσει ΑΜΕΣΑ η διαδικασία των πραγματικών μετρήσεων των ιδιοκτησιών στο έδαφος και όχι στα χαρτιά, όπως συμφωνήθηκε ότι θα γίνει αμέσως μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων κι ακόμη δεν άρχισε. Δε μπορεί να μας εμπαίζει η κυβέρνηση λέγοντας ότι συνεχίζεται η διαδικασία επαναπροσδιορισμού των ιδιοκτησιών και στους Τσουκαλάδες που υπάρχουν τα μεγαλύτερα προβλήματα να μην έχει ξεκινήσει τίποτε.

Η επανακαταμέτρηση να αφορά το σύνολο των ιδιοκτησιών χωρίς να αφήνει καμιά περιοχή ή ιδιοκτησία του χωριού (αλλά και όπου εφαρμόστηκαν οι πιλοτικές μετρήσεις) εκτός επανακαταμέτρησης, όπως συμφωνήθηκε. Η φράση που ειπώθηκε από την υπεύθυνη κυρία Κλωνάρη (στη συνάντηση που είχαμε στο αρμόδιο υπουργείο )ήταν ΕΚΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΟΛΑ (στους Τσουκαλάδες). Παρόντες, εκτός από τον Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας και την επιτροπή αγώνα από τους Τσουκαλάδες, ο Βουλευτής, ο Αντιπεριφερειάρχης, ο Δήμαρχος και αντιδήμαρχοι.

-Τη δημιουργία κτηματολόγιου που θα λύνει οριστικά τα όποια ιδιοκτησιακά προβλήματα και ΔΕ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ.

  • Η διαδικασία της επανακαταμέτρησης ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΑΣ όλα τα προηγούμενα χρόνια. Δε μας χαρίστηκε από κανέναν.

 

ΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ,      ΤΟΣΟ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ.

 

       

 

                                                                                    

                               Τοπικό Συμβούλιο Κοινότητας Τσουκαλάδων

                                              Επιτροπή αγώνα                                      

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΧωρίς νερό η πόλη της Λευκάδας αύριο το πρωί
Επόμενο άρθροLet’s do it ! στη Νικιάνα