Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Απάντηση του Coffee Island στην ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων στην Εστίαση

Απάντηση του Coffee Island στην ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων στην Εστίαση

0

Ως ψευδή, συκοφαντικά και παραπλανητικά, χαρακτηρίζει τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων Ξενοδοχείων, Εστιατορίων & Συναφών επαγγελμάτων Λευκάδας – Βόνιτσας, η εταιρεία «ΒΛΑΒΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.» που τηρεί το κατάστημα Coffee Island στην πόλη της Λευκάδας.

Ακολουθεί αυτούσια η σχετική ανακοίνωση.

Με μεγάλη μας έκπληξη και λύπη διαβάσαμε την 09.11.2017, σε έγκριτα ΜΜΕ του νομού μας, τη δήθεν καταγγελία του «ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ» κατά της εταιρείας μας για –δήθεν- μη τήρηση των όσων προβλέπονται από το νόμο σχετικά με τα δικαιώματα των εργαζομένων της επιχείρησής μας.

Νιώθουμε αδικημένοι και υποχρεωμένοι να απαντήσουμε στο περιεχόμενο της επιστολής αυτής του  «ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ»  και επί των όσων ψευδών και συκοφαντικών αναφέρονται σε αυτή, την οποία αυτοβούλως οι ίδιοι χαρακτηρίζουν ως καταγγελία.

Με το παρόν μας θέλουμε να ενημερώσουμε τόσο τους πελάτες μας όσο και τους συμπολίτες μας ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ υπήρξε επίσημη καταγγελία του άνω Σωματείου κατά της εταιρείας μας για παράνομη και αντισυμβατική συμπεριφορά της εταιρείας μας κατά εργαζομένου της.

Η εταιρεία μας σεβόμενη πάντα τα δικαιώματα των εργαζόμενων της, βρίσκεται σε άριστη και αγαστή συνεργασία μαζί τους και τηρεί τις νόμιμες υποχρεώσεις της έναντι αυτών.

Αρνούμαστε ως ψευδή, συκοφαντικά και παραπλανητικά τα αναφερόμενα στην από 09.11.2017 επιστολή – παραλήρημα- του άνω Σωματείου, που βάλλεται όχι μόνο κατά της επιχείρησή μας, αλλά και κατά πλήθος άλλων επιχειρήσεων.

Με ατεκμηρίωτους ισχυρισμούς έγινε απόπειρα να σπιλωθεί η εταιρεία μας, ολόκληρος ο κλάδος εστίασης του νομού μας αλλά και η φήμη των καφεκοπτείων  COFFEE ISLAND”.

Είναι πρόδηλο ότι ο μοναδικός σκοπός της άνω επιστολής ήταν να βλάψει τόσο το όνομα και τη φήμη και της επιχείρησής μας, όσο και το όνομα και τη φήμη των καταστημάτων – καφέ COFFEE ISLAND” και για το λόγο αυτό η εταιρεία μας επιφυλάσσεται να λάβει νόμιμο μέτρο για την άμεση αποκατάσταση της θετικής και αποθετικής ζημίας που προκλήθηκε εις βάρος της εξ αιτίας των όσων αβασίμων, απολύτως ψευδών και συκοφαντικών αναγράφονται στην εν λόγω επιστολή του Σωματείου.

Ως πολίτες της Λευκάδας και ως υπεύθυνοι επιχειρηματίες και εργοδότες είμαστε υποχρεωμένοι να υπερασπιστούμε τη διαδρομή και τη φήμη μας, συνεχίζοντας να εστιάζουμε απαράμιλλα στην άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας και στην προστασία των εργαζομένων μας.

Με σεβασμό στους εργαζομένους και στους πελάτες μας,

Θεολόγος Βλαβιάνος

Προηγούμενο άρθροΚόκκινα δάνεια: Στο μέσο όρο τα Ιόνια, πρωταθλήτρια η Δυτική Ελλάδα
Επόμενο άρθρο9η αγωνιστική Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας