Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Δημοπρατείται Έργο για τη Βελτίωση Αθλητικών Εγκαταστάσεων στο Δήμο Λευκάδας

Δημοπρατείται Έργο για τη Βελτίωση Αθλητικών Εγκαταστάσεων στο Δήμο Λευκάδας

0

 

Εγκρίθηκαν από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Λευκάδας οι όροι διακήρυξης του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ» προϋπολογισμού 270.000€ και ορίστηκε η ημερομηνία δημοπράτησης του ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την Δευτέρα 19-8-2019.

Με το έργο αυτό προβλέπονται παρεμβάσεις στα γήπεδα του τένις και 5×5 στην πόλη της Λευκάδας και στα γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ στην Βασιλική.

Συγκεκριμένα θα γίνουν οι εξής εργασίες:

  • Βελτίωση του γηπέδου ποδοσφαίρου 5Χ5 του Δήμου Λευκάδας, που βρίσκεται στην περιοχή Βαρδάνια Λευκάδας. Προβλέπεται η αντικατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα, των γκολπόστ, των πάγκων αναπληρωματικών, η τοποθέτηση πλαστικών καθισμάτων στις κερκίδες και η κατασκευή ενός στεγάστρου σκίασης.
  • Αποκατάσταση – Βελτίωση γηπέδου τένις που βρίσκονται στην περιοχή Βαρδάνια Λευκάδας. Οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν είναι αντικατάσταση παλαιού συνθετικού, προμήθεια, και τοποθέτηση μεταλλικών ιστών και φιλέ τένις και πάγκου αναπληρωματικών.
  • Αποκατάσταση γηπέδων Μπάσκετ – Βόλεϊ. Τα γήπεδα βρίσκονται στην Βασιλική της Δ.Ε Απολλωνίων. Προβλέπεται η Αποκατάσταση – επέκταση του γηπέδου σύμφωνα με τα προβλεπόμενα του σχεδίου πόλης της Βασιλικής, η αντικατάσταση της υφιστάμενης περίφραξης με νέα, η επίστρωση αγωνιστικού χώρου με ελαστικοσυνθετικό τάπητα, η αντικατάσταση εξοπλισμού βόλεϊ (μεταλλικές κολώνες και φιλέ) και μπάσκετ (ζεύγος μπασκετών) και η τοποθέτηση πάγκων αναπληρωματικών.

Υλοποιείται με το έργο αυτό, μια ακόμα δέσμευση της Δημοτικής Αρχής για τη βελτίωση των χώρων άθλησης του Δήμου Λευκάδας.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

 

Προηγούμενο άρθροΠαράταση 5ου Πανελληνίου Ποιητικού Διαγωνισμού Πνευματικού Κέντρου Δήμου Λευκάδας
Επόμενο άρθροΥπεγράφη η Σύμβαση για Τσιμεντοστρώσεις στη Δημοτική Ενότητα Λευκάδας