Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Αγωγή της Αντιδημάρχου κατά του προέδρου της Ένωσης Αγιοπετριτών

Αγωγή της Αντιδημάρχου κατά του προέδρου της Ένωσης Αγιοπετριτών

0
farmakeio

farmakeio

Δελτίο Τύπου από την Ένωση Αγιοπετριτών Λευκάδας.

EΝΩΣΗ ΑΓΙΟΠΕΤΡΙΤΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΓΕΡΑΝΙΟΥ 41 ΑΘΗΝΑ
Τ.Κ. 10431- τηλ: 2105245310

Αθήνα 21/10/2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ένωσή μας σχετικά με τα δημοσιεύματα μας, για το θέμα του Φαρμακείου του Αγίου Πέτρου Λευκάδας, θα περίμενε την απάντηση της αρμόδιας για το πρόγραμμα «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» Αντιδημάρχου κ. Ζωής Σκιαδά, έχοντας υποχρέωση να την δημοσιεύσει στην εφημερίδα μας «ΑΓΙΟΠΕΤΡΙΤΙΚΑ».

Πιστεύουμε ότι το ίδιο θα έκαναν και τα άλλα έντυπα ηλεκτρονικά και μη της Λευκάδας.
Αντί λοιπόν απάντησης κατέθεσε αγωγή κατά του Προέδρου μας κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΝΤΥΠΑ που εκδικάζεται στις 15 Νοεμβρίου στο Μονομελές Πρωτοδικείο Λευκάδας. Δύο κυρίες εκπρόσωποι των εργαζομένων στο «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» έδωσαν συνέντευξη σε Λευκαδίτικη εφημερίδα στην οποία απάντησε η Ένωσή μας.

Σε ερώτημα δε της εφημερίδας που έκανε την συνέντευξη, εάν θέλουν να απαντήσουν στην επιστολή της Ένωσή μας δήλωσαν μαζί με την κ. Ζωή Σκιαδά ότι «την απάντηση θα την πάρετε στα Δικαστήρια», όπως και έγινε με την εν λόγω αγωγή εναντίον του Προέδρου μας..

Η Ένωσή μας υπάρχει και λειτουργεί εδώ και 37 χρόνια.

Ο κ. Αντύπας είναι Πρόεδρός της τα τελευταία 12 χρόνια.

Η προσφορά της Ένωσής μας είναι πολύ σημαντική σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον καθώς και τα Κοινωνικά και Πολιτιστικά.
Πέραν της δημιουργίας των εκδηλώσεων, στην Αθήνα και το χωριό μας εκδίδει και την εφημερίδα «ΑΓΙΟΠΕΤΡΙΤΙΚΑ» η οποία φέρνει σε επαφή τους απανταχού Αγιοπετρίτες και φίλους Λευκαδίτες με την γενέτειρά τους.

Γι’ αυτόν τον λόγο έχει ασχοληθεί και ο ξένος Τύπος (Αυστραλίας, Γερμανίας) για την δραστηριότητά της.
Έχει δημιουργήσει Τράπεζα Αίματος που λειτουργεί 21 χρόνια προσφέροντας αίμα, σε κάθε Αγιοπετρίτη, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεται. Γι’ αυτό το λόγο έχει βραβευθεί το 2006 από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και δεξιώθηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Πρόεδρός της κ. Αντύπας.

Το ΔΣ της Ένωσή μας εκφράζει την λύπη του για το πρωτοφανές αυτό γεγονός!!!

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΠ. ΑΝΤΥΠΑΣ ΕΥΑΓ. ΡΕΜΠΕΛΟΥ
Προηγούμενο άρθροΚατασκευές από το Ουράνιο Τόξο και στην Λευκάδα
Επόμενο άρθροH γήρανση των ματιών