Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Κάλεσμα στις εκλογές της Ένωσης Ξενοδόχων Λευκάδας

Κάλεσμα στις εκλογές της Ένωσης Ξενοδόχων Λευκάδας

0
hotels-votes

hotels-votes

Ενημέρωση από το προσωρινό ΔΣ της ΕΞΛ.

 

ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ –LEFKADA HOTEL ASSOCIATION

Λευκάδα 02/04/13

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Συνάδελφοι το προσωρινό ΔΣ που ορίστηκε στην Συνέλευση της 25Μαρτίου σε συνεδρίαση του που έγινε στις 28 Μαρτίου 2013 αποφάσισε ομόφωνα τα εξής.

1. Οι εκλογές θα γίνουν την Κυριακή 7 Απριλίου 2013 και θα διαρκέσουν από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα . Η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο ΙΟΝΙΟΝ ΣΤΑΡ.

Όπως προβλέπεται από το Καταστατικό , στις εκλογές θα εκλεγούν 5 τακτικά και όσα αναπληρωματικά μέλη προκύψουν για το ΔΣ .Θα εκλεγούν επίσης 3 μέλη για την Εξελεγκτική Επιτροπή , καθώς και 2 τακτικά και όσα αναπληρωματικά προκύψουν για την ΠΟΞ. Οι εκλογές προτείνουμε και ευχόμαστε να γίνουν με ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ , δείγμα της θέλησής μας για το ξεπέρασμα των επιμέρους αντιθέσεων που υπήρξαν.

Στις εκλογές δεν θα γίνει δεκτή καμία εξουσιοδότηση και για οποιαδήποτε αιτία, όπως ρητά ορίζεται στο Καταστατικό της Ένωσης.

2. Το Προσωρινό ΔΣ στην συνεδρίασή του την Παρασκευή 5/4/13 θα ορίσει τους 2 συναδέλφους που μαζί με τον δικαστικό εκπρόσωπο θα αποτελούν την εφορευτική επιτροπή και θα σας ενημερώσει για όσες λεπτομέρειες προκύψουν

3. Στις εκλογές μπορούν να ψηφίσουν όλοι οι συνάδελφοι –ξενοδόχοι που είναι ταμειακώς τακτοποιημένοι έως και το 2012 .

Δεδομένης της δύσκολης συγκυρίας που αντιμετωπίζουμε ,η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 25ης Μαρτίου ομόφωνα απεφάσισε όπως όλοι οι συνάδελφοι που δεν έχουν τακτοποιηθεί οικονομικώς , μπορούν να λάβουν μέρος στην ψηφοφορία αρκεί να καταβάλλουν 50 ευρώ ανά ξενοδοχείο ( ως προκαταβολή έναντι μελλοντικού διακανονισμού των οφειλών τους ) και εξουσιοδότησε το Συμβούλιο που θα προκύψει από τις προσεχείς εκλογές , να επεξεργαστεί ένα δίκαιο τρόπο μείωσης των εισφορών των μελών ώστε οι υψηλές εισφορές να μην είναι αποτρεπτικός παράγοντας στην ενεργή συμμετοχή των μελών στην Ένωση.

Υπάρχει η βούληση οι εισφορές να μειωθούν αισθητά χαμηλότερα από τα σημερινά επίπεδα.

Με βάση το καταστατικό δικαιώματα στην ψηφοφορία έχουν , 1 μέλος – 1 ψήφος για τις ατομικές επιχειρήσεις , 2 μέλη – 2 ψήφοι για όλες τις εταιρείες και 3 μέλη – 3 ψήφοι για τις ΑΕ , με βάση την οποία και θα γίνουν οι εκλογές.

4. Οι υποψηφιότητες για την Εφορευτική Επιτροπή καθώς και για όλα τα αιρετά αξιώματα μπορούν να κατατεθούν γραπτώς στα γραφεία της Ένωσης μέχρι την Παρασκευή 5/4/13 στις 12 το μεσημέρι.

Συνάδελφοι

Η συμβολή ΟΛΩΝ ΜΑΣ είναι απαραίτητη για την ενδυνάμωση και ενίσχυση της Ένωσης ώστε να ανταποκριθεί στον ρόλο της ,ο οποίος είναι η προάσπιση των συμφερόντων των μελών της και η αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος. Ας αφήσουμε στην άκρη τα όσα λίγα μας χωρίζουν και όλοι μαζί ας εκλέξουμε ένα δυνατό Συμβούλιο που να μπορέσει να υλοποιήσει την δύσκολη αποστολή που θα του ανατεθεί. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι συμμετοχή όλων στις επερχόμενες εκλογές.

Τα μέλη του προσωρινού ΔΣ

Αβράμης Ιωάννης
Γράψας Νικόλαος
Καββαδάς Αγγελος
Κονδυλάτος Θεόδωρος
Λιβιτσάνος Ιωάννης
Ματαράγγας Νικόλαος

Προηγούμενο άρθροΛογαριασμοί ΔΕΗ για εγκεφαλικά σε Λευκάδα και Μεγανήσι
Επόμενο άρθροΤυρόπιτα Στριφτή