Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Επίσκεψη Αντιπροέδρου Ελληνοαυστραλιανού Επιμελητηρίου στην Λευκάδα

Επίσκεψη Αντιπροέδρου Ελληνοαυστραλιανού Επιμελητηρίου στην Λευκάδα

0
skiadaresis-iliopoulos

skiadaresis-iliopoulos

Ενημέρωση από το Επιμελητήριο Λευκάδας.

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΛΛΗΝΟΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Το Επιμελητήριο Λευκάδας κάνει γνωστό στα μέλη του ότι τη Τρίτη 21 Αυγούστου 2012 ο Αντιπρόεδρος του Ελληνοαυστραλιανού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, κύριος Γιώργος Ηλιόπουλος, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Επιμελητήριο Λευκάδας όπου είχε προγραμματισμένη συνάντηση με παραγωγούς του Νομού.

Ο κύριος Ηλιόπουλος τόνισε στους παρευρισκόμενους τους σκοπούς του Ελληνοαυστραλιανού Επιμελητηρίου και υπογράμμισε ότι μεταξύ άλλων ο φορέας που εκπροσωπεί προσπαθεί με κάθε τρόπο να προαγάγει την εξαγωγή των παραγόμενων προϊόντων από την περιφέρεια Ιονίων Νήσων στην Αυστραλία. Επεσήμανε ότι στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διάγει η χώρα η δραστηριοποίηση των επιχειρήσεων προς την κατεύθυνση της εξαγωγής των προϊόντων τους είναι μείζονος σημασίας και θα βοηθήσει σημαντικά στην τόνωση της ελληνικής οικονομίας. Τις θέσεις και τις προτάσεις του κυρίου Ηλιόπουλου υπερθεμάτισε και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας, κύριος Σωτήρης Σκιαδαρέσης, που με τη σειρά του τόνισε το πόσο πολύ θα βοηθήσει τους επιχειρηματίες η ανάπτυξη εμπορικής δραστηριότητας μεταξύ της Λευκάδας και της Αυστραλίας. Ο κύριος Ηλιόπουλος απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του υποβλήθηκαν και πρόσθεσε ότι το Ελληνοαυστραλιανό Επιμελητήριο μπορεί να βοηθήσει σε ότι αφορά στην εξαγωγή των προϊόντων.

Στην συνέχεια στο γραφείο του Προέδρου συζητήθηκε ο τρόπος που θα μπορούσε να βοηθήσει το Επιμελητήριο της Μελβούρνης στην προώθηση του Νομού Λευκάδας ως τουριστικού προορισμού για τους Αυστραλούς τουρίστες και υπήρξε η δέσμευση ότι ο υπεύθυνος τουρισμού του Επιμελητηρίου Λευκάδας θα είναι σε επαφή με το Επιμελητήριο της Μελβούρνης, ώστε να δρομολογηθούν οι απαραίτητες ενέργειες, για να επιτευχθούν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.

Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης
Προηγούμενο άρθροH Λευκάδα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel
Επόμενο άρθροΗ Ελλάδα του Walter Puchner