Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Ανακοίνωση του Γεράσιμου Λιβιτσάνου για το ΤΑΟΛ

Ανακοίνωση του Γεράσιμου Λιβιτσάνου για το ΤΑΟΛ

0
taol

taol

“Κάποιοι όρισαν τους εαυτούς τους αντιπάλους…”.

Κάποιοι, για να κάνουν γνωστή την παρουσία τους στον αγροτικό κόσμο της περιοχής μας και στο συνεταιριστικό κίνημα, και για να δικαιολογήσουν την δική τους απραξία, όρισαν τους εαυτούς τους αντιπάλους και εστίασαν την κριτική τους στα αναγκαία και θεσμοθετημένα έξοδα κίνησης του προέδρου της Ε.Α.Σ Λευκάδας “ΤΑΟΛ” την περασμένη τετραετία.

Επιλέγουν το δρόμο της αντιπαράθεσης ενώ θα μπορούσαν να ενισχύσουν την προσπάθεια ανασύστασης και ενός δυναμικού ξεκινήματος του νέου αγροτικού συνεταιρισμού Λευκάδας. Επέλεξαν τα έξοδα κίνησης και την αποζημίωση του προέδρου ενώ γνωρίζουν ότι έχουν συζητηθεί διεξοδικά και αναλυτικά σε όλες τις γενικές συνελεύσεις και έχουν ψηφιστεί ομόφωνα από αυτές. Γνωρίζουν ότι ο πρόεδρος παρίσταται, εκπροσωπεί, συνεργάζεται και διεκδικεί σε όλες τις περιπτώσεις για τα συμφέροντα της ένωσης και των αγροτών μας.

Ο αγροτικός κόσμος γνωρίζει ότι ο συνεταιρισμός μας είναι από τους λίγους που λειτουργούν στη χώρα μας αυτά τα χρόνια, τη στιγμή που οι περισσότεροι συνεταιρισμοί έχουν διαλυθεί και έχουν χαθεί τα περιουσιακά τους στοιχεία. Είμαστε δε, ο μαζικότερος συνεταιρισμός, με βάσει το νόμο 4015, που δημιουργήθηκε στη χώρα μας με 1690 μέλη.

Στις 31 Γενάρη, οι αντιπρόσωποι των αγροτών μας, ας επιλέξουν μόνοι τους την διοίκηση που αρμόζει για να υπηρετήσει τις ανάγκες και τα συμφέροντά τους καθώς και την ιστορία του συνεταιρισμού μας.

Γεράσιμος Λιβιτσάνος

Προηγούμενο άρθροΕπιστολή του Σωματείου Εργαζομένων ΟΤΑ στον Θ. Σολδάτο
Επόμενο άρθροΔιαλέξτε