Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Ημερίδα για συνταξιοδοτικά, ασφαλιστικά, εργασία και υπερχρεωμένα νοικοκυριά

Ημερίδα για συνταξιοδοτικά, ασφαλιστικά, εργασία και υπερχρεωμένα νοικοκυριά

0

 

 

 

 

«Ραντεβού με τον πολίτη»

Ανοικτή εκδήλωση για τα καυτά θέματα της καθημερινότητας, συντάξεις, ασφάλιση, εργασία, υπερχρεωμένα νοικοκυριά διοργανώνει η EqualSocietyστη Λευκάδα, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018, στις 6 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας.

Στο «Ραντεβού με τον πολίτη» έγκριτοι νομικοί επιστήμονες ενημερώνουν και απαντούν σε ερωτήσεις για θέματα που απασχολούν το μέσο πολίτη και αφορούν τη συνταξιοδοτική του κατάσταση, τα εργασιακά, αλλά και τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.

Ποια είναι τα νέα δεδομένα στο συνταξιοδοτικό; Τι συμβαίνει με τα πολυπόθητα αναδρομικά και ποιοι τελικά τα δικαιούνται; Τι θα γίνει με το μείζον θέμα των υπερχρεωμένων νοικοκυριών;

Απαντήσεις δίνουν ηΜαργαρίτα Κάρδαρη, δικηγόρος με εξειδίκευση στο κοινωνικοασφαλιστικό δίκαιο, η Αριάδνη Νούκα, δικηγόρος και η Κωνσταντίνα Κονιδάρη, από το νομικό τμήμα της EqualSociety.

Συντονιστής της ημερίδας είναι ο Λευκαδίτης δημοσιογράφος του OPENTV, Σπύρος Φρεμεντίτης.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την EqualSocietyκαι την Αντιπεριφέρεια Κοινωνικής Πολιτικής & Απασχόλησης της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, υπό την αιγίδα του Δήμου Λευκάδας.

Οι ενδιαφερόμενοι για τυχόν απορίες μπορούν να επικοινωνήσουν στ

Προηγούμενο άρθροH ΕΛΜΕ Λευκάδας για τα Μουσικά Σχολεία
Επόμενο άρθροΤο 1ο ΓΕΛ Λευκάδας στο Cern