Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Aνακοινώσεις Πανκαστιοτικού Πολιτιστικού Συλλόγου ”Ο ΚΑΣΤΟΣ”

Aνακοινώσεις Πανκαστιοτικού Πολιτιστικού Συλλόγου ”Ο ΚΑΣΤΟΣ”

Ευχαριστίες και συγχαρητήρια

Καστός 12-11-2011 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Πανκαστιοτικός σύλλογος «Ο ΚΑΣΤΟΣ» εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον Πέτρο Γιαννούτσο, ο οποίος ανέλαβε ήδη καθήκοντα αντιδημάρχου Καστού.

Ευχόμαστε να συνεχίσει να προσφέρει στον Καστό με την ίδια δύναμη , πάθος και ενθουσιασμό, όπως προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια από τη θέση του Προέδρου της Κοινότητας Καστού.

Πέτρο καλή επιτυχία στο έργο σου και θα μας βρεις συμπαραστάτες στη προσπάθεια σου για την επίλυση των προβλημάτων του νησιού μας

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ

Κων. I.Γιαννούτσος

Αντιπρόεδρος Συλλόγου

Καστός 12-11-2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Πανκαστιοτικός Σύλλογος «Ο Καστός» ευχαριστεί τη παράταξη του κ. Βεργίνη για την αμέριστη συμπαράστασή της και τη πολύτιμη βοήθεια που προσφέρει για την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τον Καστό.

Το έπραξε στη περίπτωση του ειδικού χωροταξικού πλαισίου για τις ιχθυοκαλλιέργειες, όπου ενώ είχε αποφασισθεί η αποχώρηση σύσσωμης της παράταξης από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκάδας, παρέμειναν και στήριξαν την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να μην ενταχθεί ο Καστός στο ειδικό χωροταξικό πλαίσιο για υδατοκαλλιέργειες-ιχθυοκαλλιέργειες.

Το έπραξε επίσης όταν πρωτοστάτησε στο να αποκτήσει αντιδήμαρχο ο Καστός.

Ευχαριστούμε τον κ. Βεργίνη για την επίσκεψη του το καλοκαίρι στο Καστό, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους του νησιού και δείξει το ενδιαφέρον του για τα προβλήματα του νησιού και να δηλώσει ότι θα συνεχίσει τις προσπάθειες επίλυσης των προβλημάτων.

Για τον Σύλλογο

Κων Ι.Γιαννούτσος

Αντιπρόεδρος

Προηγούμενο άρθροΠερί σκόρδου ο λόγος