Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Καταγγελία του Δήμαρχου Μεγανησίου Παύλου Δάγλα

Καταγγελία του Δήμαρχου Μεγανησίου Παύλου Δάγλα

0

Αγαπητοί Συμπολίτες,

μετά το πέρας της συνεδρίασης της 12ης Ιουνίου 2018 του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μεγανησίου δέχτηκα επίθεση από Δημοτικό Σύμβουλο της Αντιπολίτευσης με χυδαίες ύβρεις και με πρόθεση να με βλάψει σωματικά, πράγμα που απετράπη χάρη στην επέμβαση των ψυχραιμότερων, γεγονός που έχει συμβεί ξανά και στο παρελθόν χωρίς τότε να δώσω συνέχεια.

Η προσπάθεια αποδόμησης της δημοτικής μας παράταξης, της οποίας έχω την τιμή να είμαι επικεφαλής, ξεκίνησε από την προεκλογική περίοδο το 2014, και κορυφώθηκε σε ένα διαρκές κρεσέντο από την στιγμή που εσείς μας τιμήσατε με την ψήφο σας.

Μη έχοντας προτάσεις κι εγκλωβισμένοι στην πολιτική τους μιζέρια καταφεύγουν στη λασπολογία, στη  βία και στον τραμπουκισμό!

Οι μάσκες έπεσαν και πίσω από το προσωπείο της «κουλτούρας» αποκαλύφθηκε το πραγματικό πρόσωπο των «τραμπούκων».

Ξεκαθαρίζω, όμως, προς κάθε κατεύθυνση ότι η ανοχή μου εξαντλήθηκε.

Τα παιχνίδια εξουσίας που παίζουν εις βάρος του κάθε Μεγανησιώτη προκειμένου να φοβίσουν, να τρομοκρατήσουν και να εξοντώσουν πολιτικά όποιον διαπράξει το λάθος να μην πάει με τα νερά τους, σε εμάς δεν θα βρουν αντίκρισμα.

Δεν εκβιαζόμαστε, δεν δεχόμαστε απειλές, δεν τους φοβόμαστε, δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε, ούτε εξαρτώμεθα από κανέναν.

Όσοι εξέλαβαν την μέχρι σήμερα σιωπή μου ως αδυναμία, πλανήθηκαν πλάνην οικτράν. Καιρός να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους.

Και για να τελειώνουμε,

το πρόβλημα των εν λόγω κυρίων δεν είναι «ποιος κάνει κουμάντο στο Δήμο»∙ το πρόβλημά τους είναι ότι δεν κάνουν κουμάντο οι ίδιοι! Να γνωρίζουν, όμως, ότι όσο θα βρισκόμαστε εμείς στο Δήμο Μεγανησίου, τον πρώτο λόγο θα έχουν μόνο οι Μεγανησιώτες!

Ο Δήμαρχος
Παύλος Δάγλας

Προηγούμενο άρθροΠαρασκευή και Σάββατο διασκεδάζουμε στο Karma
Επόμενο άρθροΕκδήλωση ενδιαφέροντος για περισυλλογή εγκαταλελειμμένων οχημάτων εντός του Δήμου Λευκάδας