Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Η προσπάθειά της Λευκάδας στην Περιφέρεια

Η προσπάθειά της Λευκάδας στην Περιφέρεια

0
kg

kg

Άρθρο του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου Κώστα Γράψα.

Φίλες και Φίλοι,

Οι περισσότεροι με γνωρίζετε, όπως γνωρίζετε και τον τρόπο που έχω επιλέξει να συμμετέχω στα κοινά, να καταθέτω τις δυνάμεις μου αλλά και να δηλώνω ΟΧΙ εκεί όπου θεωρώ ότι χρειάζεται.

Σήμερα πιστεύω ότι πρέπει ΟΛΟΙ να δηλώσουμε ένα βροντερό ΟΧΙ στην περαιτέρω εξαθλίωση της χώρας μας από τα κόμματα, την αναξιοκρατία και την κλεπτοκρατία που τα συντηρεί.

Στηρίζω ενεργά, με την υποψηφιότητά μου ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ψηφοδέλτιο που δεν αποτελεί κομματικό παρακλάδι και αποτελείται από ανθρώπους οι οποίοι δεν περιμένουν τίποτα απο την εξουσία την οποία διεκδικούν. Εξουσία χωρίς Αξιοκρατία δεν υφίσταται.

Θέλουμε να δώσουμε το παράδειγμα έτσι ώστε όλοι μας να αντιληφθούμε ότι ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ τα κόμματα για να επιζήσουμε. Να σώσουμε την αξιοπρέπειά μας και με Αλληλεγγύη να διεκδικήσουμε το σεβασμό τον οποίο δικαιούμαστε, εμείς και τα παιδιά μας.

Η Καλικρατική Περιφέρεια είναι η πόρτα μας στην Ευρώπη. Είναι η Εικόνα μας και το κλειδί της ανάπτυξής μας. Δεν είναι μηχανισμός κατασπατάλησης κονδηλίων για τους υμέτερους με τρόπο που υποθηκεύει το μέλλον μας και μας εξευτελίζει Διεθνώς .

Παρακαλώ από καρδιάς να στείλουμε ένα βροντερό μήνυμα στα κόμματα και το κομματικό σύστημα που προτείνει ‘στημένες’ εναλλακτικές.
Με σεβασμό στον Άνθρωπο και στόχο την Αλληλεγγύη και τη δημιουργία μιας Αξιοκρατικής Κοινωνίας να ανακτήσουμε την θέση μας στην Ευρώπη και να είμαστε περήφανοι για αυτό που θα παραδώσουμε στα παιδιά μας, στα παιδιά όλων μας.

Ας τους δείξουμε ότι δεν φοβόμαστε πια. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.

 

Μάθετε για το ψηφοδέλτιό μας στο: http://eptanisionthelisilefkada.blogspot.gr/

Κώστας Γράψας
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος
Επτανησίων Θέληση
Υπ. Περιφερειάρχης: Χρήστος Άνθης

Προηγούμενο άρθροΧορήγηση Ειδικού Σήματος ΕΟΤ σε ένα στάδιο
Επόμενο άρθροΤηλυκράτης: Ολοκληρώθηκε το deal με τις Ελπίδες/Οδυσσέας Νυδριού για το ΑΦΜ