Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Λίγες ημέρες ακόμα προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων στο ΚΔΑΠ Morfosi

Λίγες ημέρες ακόμα προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων στο ΚΔΑΠ Morfosi

0

Kdap Logo Lefkada_smallΜια ανάσα πριν την ολοκλήρωσή της βρίσκεται η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων από τις εργαζόμενες μητέρες στον ιδιωτικό τομέα και τις άνεργες προκειμένου τα παιδιά τους 5 – 12 ετών να ενταχθούν στο πρόγραμμα για δωρεάν φιλοξενία, όλο το χρόνο, στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ΚΔΑΠ Morfosi στη Λευκάδα.

Η τελευταία προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων είναι στις 29 Ιουλίου 2016.

Εάν προσέλθουν την τελευταία στιγμή πιθανόν να μην προλάβουν είτε να τα συμπληρώσουν είτε να διορθώσουν τα πιθανά λάθη, με αποτέλεσμα να αποκλεισθούν από το πρόγραμμα ενώ δικαιούνται και μπορούν να ενταχθούν τα παιδιά τους σε αυτό.

Το ΚΔΑΠ Morfosi προσφέρει σε παιδιά από νήπια έως και ΣΤ΄ δημοτικού, τις απογευματινές ώρες τη δυνατότητα συμμετοχής σε τμήματα βοήθειας στη σχολική μελέτη, θεατρολογίας, μουσικοκινητικής αγωγής, εικαστικών, δραστηριοτήτων σε ξένες γλώσσες, ηλεκτρονικών υπολογιστών, κ.ά. .

Επιπλέον εξασφαλίζεται για όλα τα παιδιά δωρεάν δημιουργική απασχόληση τους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς και στις διακοπές των Χριστουγέννων και του Πάσχα σε πρωινές ώρες.

Μην χάνετε χρόνο. Ότι χρειαστείτε, για τη σωστή και έγκυρη αίτησή σας, είμαστε στην διάθεσή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το ΚΔΑΠ Morfosi ή τηλεφωνήστε στα τηλέφωνα 2645021503 και 6947397112.

Προηγούμενο άρθρο“Μέλι 51” – Επισκέψιμο μελισσοκομείο στην Λευκάδα
Επόμενο άρθροΕκδήλωση στη Βαυκερή αφιερωμένη στον Μάκη Βασιλειάδη