Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις My Lefkada – Μεταφερθήκαμε !

My Lefkada – Μεταφερθήκαμε !

4
my-servers

my-servers

Αγαπητοί αναγνώστες, αγαπητοί φίλοι μας!

Λόγω της καθημερινής, συνεχούς και ολοένα αυξανόμενης επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας μας, οι ανάγκες αυξάνονται, πολλαπλασιάζονται και μας καλούν σε απαραίτητες αλλαγές. Οι νέες ανάγκες που δημιουργούνται είναι πρόκληση για να γίνουμε καλύτεροι, κάτι που πάντοτε επιδιώκουμε, όπως έχετε κι εσείς αντιληφθεί αυτά τα χρόνια.

Και η ανταμοιβή μας είναι η αγάπη σας! Αγάπη και εκτίμηση που εκδηλώνετε τόσο με τις χιλιάδες επισκέψεις σας καθημερινά στο My Lefkada όσο και σε εμένα προσωπικά. Αυτή είναι και η κινητήριος δύναμη τόσο για εμένα όσο και για την ομάδα του My Lefkada, αυτό είναι το εφαλτήριο για την πληθώρα των σκέψεων και των ιδεών που υλοποιούμε, για τις ολοένα και μεγαλύτερες δυνατότητες και προοπτικές.

Προχωρήσαμε στην απόκτηση ενός νέου, υπερσύγχρονου, ιδιόκτητου server, που εγκαταστάθηκε σε κορυφαίο datacenter της Γερμανίας. Το αποτέλεσμα της κίνησης αυτής είναι υψηλότερο και ποιοτικότερο επίπεδο παροχών προς τους επισκέπτες του My Lefkada, μεγαλύτερη ταχύτητα αποθήκευσης και ανάγνωσης των δεδομένων, αλλά και μεγαλύτερες δυνατότητες ανάπτυξης νέων υπηρεσιών και λειτουργιών της ιστοσελίδας.

Ζητάμε την κατανόηση σας για τον μειωμένο ρυθμό ανανέωσης  των προηγούμενων ημερών λόγω της μετεγκατάστασης και των απαραίτητων ενεργειών που απαιτούσαν πολύ χρόνο.

Επίσης, λόγω της πολυεπίπεδης λειτουργίας και των πολλών στηλών της ιστοσελίδας, ενδεχομένως να παρατηρήσετε δυσλειτουργίες που δεν έχουν γίνει αντιληπτές από την ομάδα διαχείρισης, γι’ αυτό θα σας παρακαλούσαμε στην περίπτωση που εντοπίσετε κάποιο σφάλμα να μας ενημερώσετε.

Με εκτίμηση,
Νίκος Α. Καββαδάς
My Lefkada CEO

Προηγούμενο άρθροΕνημερωτικά φυλλάδια θα μοιράσουν οι τροχονόμοι σε γονείς και μαθητές
Επόμενο άρθροΣυνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Λευκάδας με τον βουλευτή Θ. Σολδάτο