Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Η Ένωση Ξενοδόχων Λευκάδας στην 28η Διεθνή Έκθεση Philoxenia

Η Ένωση Ξενοδόχων Λευκάδας στην 28η Διεθνή Έκθεση Philoxenia

0
philoxenia 1

philoxenia 1

Έδωσε δυναμικό παρών στη Θεσσαλονίκη.

ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – LEFKADA HOTEL ASSOCIATION

ΛΕΥΚΑΔΑ 28/11/2012

ΠΡΟΣ: M.M.E.

ΘΕΜΑ: 28η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ PHILOXENIA

Η Ένωση Ξενοδόχων Λευκάδας έδωσε ένα δυναμικό παρών στην 28η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia, που διεξήχθη 22-25 Νοεμβρίου 2012 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης με φορέα διοργάνωσης τη HELEXPO.

Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012 από την Υπουργό Τουρισμού, κ. Όλγα Κεφαλογιάννη.

Εφέτος η Διεθνής έκθεση εστίαζε το ενδιαφέρον της στην Ν.A. Ευρώπη και οι πράκτορες που επισκέφτηκαν, δείχνοντας ενδιαφέρον, για το περίπτερο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων προέρχονταν από χώρες όπως η Ουκρανία, η Ρωσία, η Τουρκία, Βαλκανικές χώρες, η Γερμανία, η Γαλλία, η Μ. Βρετανία, η Κίνα, οι ΗΠΑ, η Βραζιλία και η Ν. Αφρική.

Την έκθεση και το περίπτερο μας επισκέφτηκε η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Υφυπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Τσιάρας, Αντιπεριφερειάρχες, περιφερειακοί σύμβουλοι καθώς και αρκετοί τουριστικοί φορείς.

Εντυπωσιακή ήταν και η προσπάθεια του Συλλόγου Επαγγελματιών και Προστασίας Περιβάλλοντος Νικιάνας. Ο σύλλογος οργάνωσε ημερήσια εκδρομή- επίσκεψη στην έκθεση το Σάββατο 24 Νοεμβρίου, και έτσι είχαν την δυνατότητα αρκετοί ενδιαφερόμενοι να επισκεφθούν την έκθεση αυθημερόν. Συγχαρητήρια λοιπόν στο Σύλλογο για αυτή του την προσπάθεια.
Το Επιμελητήριο Λευκάδας, η Ένωση Ξενοδόχων Λευκάδας και η Ομοσπονδία Συλλόγων Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμ/των Νομού Λευκάδας θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λευκάδας (ΤΑΟΛ), τον Μαλακάση Νικόλαο (Μπαλωμένο) και το Αρτοποιείο ‘Παράδοση’.

Η ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ και η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ & ΔΙΑΜ/ΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, προσέφεραν 10 δωρεάν τριήμερα, σε κλήρωση που έγινε στο περίπτερο της Περιφέρειας την Κυριακή 25/11/2012. Ο ραδιοφωνικός σταθμός 100.4 της Θες/νίκης μετέδιδε το Σάββατο 24/11 και την Κυριακή 25/11, κάθε μισή ώρα την πιο πάνω προσφορά, και η κλήρωση στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία λόγω της μεγάλης συμμετοχής του κοινού.

    Με Τιμή

      Ο Πρόεδρος                    Ο Γραμματέας

 Λιβιτσάνος Ιωάννης            Μίγκος Θεόδωρος

philoxenia 2

Προηγούμενο άρθροΔράσεις του Κέντρου Πρόληψης Νομού Λευκάδας
Επόμενο άρθροΔωρεάν διανομή τροφίμων από το Δήμο Λευκάδας