Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Εγκρίθηκε το Σχέδιο Σύμβασης για το αγκυροβόλιο στη Βασιλική

Εγκρίθηκε το Σχέδιο Σύμβασης για το αγκυροβόλιο στη Βασιλική

0
vasiliki port

vasiliki port

Ο Περιφερειάρχης ενέκρινε το Σχέδιο Σύμβασης και τη διαδικασία ανάθεσης του έργου.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                               Κέρκυρα 30 Απριλίου 2013
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Ταχ. Δ/νση: Αλυκές Ποταμού
49100, Κέρκυρα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ –ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΡΓΑ ΕΣΠΑ

Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Σπυρίδων Σπύρου ενέκρινε το Σχέδιο Σύμβασης και τη διαδικασία ανάθεσης για το έργο ¨Κατασκευή αγκυροβολίου τουριστικών σκαφών στη Βασιλική Λευκάδας, με κωδικό ΟΠΣ ¨ 374181¨ συνολικού προϋπολογισμού 15,846,618.16 ευρώ.
Το έργο αυτό θα συμβάλλει στη βελτίωση των λιμενικών υποδομών που εξυπηρετούν την σύνδεση της Λευκάδας με την Κεφαλονιά, και συγχρόνως στην προώθηση του θαλάσσιου τουρισμού στην περιοχή Βασιλικής στην Λευκάδα, δημιουργώντας ασφαλές καταφύγιο των τουριστικών σκαφών.

Ο κ. Σπύρου υπέγραψε και το σχέδιο σύμβασης και τη διαδικασία ανάθεσης για την Προμήθεια 2 απορριμματοφόρων- γερανοφόρων¨ για το Δήμο της Κέρκυρας σύμφωνα με την Πράξη ¨Προμήθεια Εξοπλισμού για την Αποκομιδή των Απορριμμάτων με την μέθοδο της Υπογειοποίησης, με κωδικό ΟΠΣ ¨364871¨ συνολικού προϋπολογισμού 403,440.00 ευρώ.
Με την προμήθεια αυτή εκσυγχρονίζεται ο εξοπλισμός της υπηρεσίας καθαριότητας της Κέρκυρας ενόψει και της τουριστικής περιόδου ενώ παράλληλα προστατεύεται και το αστικό περιβάλλον.
Και τα δύο έργα είναι ενταγμένα στο ΕΣΠΑ 2007-2013, το οποίο εξελίσσεται ικανοποιητικά για την Περιφέρειά μας η οποία έχει σαν βασικό στόχο της την πλήρη υλοποίηση του προγράμματος και την αξιοποίηση των διατιθέμενων πόρων.

ΕΡΓΑ Κ.Α.Π.

Παράλληλα ο Περιφερειάρχης υπέγραψε την σύμβαση κατασκευής του έργου «Οδοποιία Νήσου Πάξων» που χρηματοδοτείται από τις πιστώσεις Κ.Α.Π. της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας συνολικού ποσού 164.319,51 ευρώ (με ΦΠΑ).

Προηγούμενο άρθροΕπιστολή Ξ. Βεργίνη στον Πρόεδρο της LEADER
Επόμενο άρθροΣυμμετοχή της ΠΙΝ σε εκδήλωση του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης