Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Πολιτιστικός Σύλλογος Καλλιγωνίου: Απολογισμός Μουσικοχορευτικής εκδήλωσης

Πολιτιστικός Σύλλογος Καλλιγωνίου: Απολογισμός Μουσικοχορευτικής εκδήλωσης

0

Την Τρίτη 18 Ιουνίου 2019 ο νεοσύστατος Πολιτιστικός Σύλλογος Καλλιγωνίου Λευκάδος συνδιοργάνωσε με το Ε.Σ Αγίας Τριάδος Μουσικοχορευτική εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε μετά το πέρας του μεθέορτου Εσπερινού προς τιμήν της Αγίας Τριάδος στον προαύλιο χώρο του ενοριακού ναού.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Σεβασμιώτατος μητροπολίτης κ.κ. Θεόφιλος Μανωλάτος, ο Βουλευτής Λευκάδος κ. Αθανάσιος Καββαδάς, ο δήμαρχος κ. Χαράλαμπος Καλός, ο πρόεδρος του Μουσικοφιλολογικού Ομίλου Ορφέα Λευκάδος κ. Απόστολος Καραβίας, ο Πρόεδρος Ηπειρωτών Λευκάδος κ. Αθανάσιος Σόφης, οι υποψήφιοι Βουλευτές, με την Ν.Δ. κ. Αργυρή Κατωπόδη και με το ΚΙΝ.ΑΛ, κ. Λούβρου Κατερίνα, ο κ. Γεώργιος Ράπτης και η κ. Σεβαστή Κωνσταντινίδη-Ρεκατσίνα.

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλλιγωνίου Λευκάδος θα ήθελαν να εκφράσουν τις θερμές τους ευχαριστίες στο Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της Αγ. Τριάδος, στους χορηγούς της βραδιάς κ. Αλέξανδρο Ζακυνθινό, Σπυρίδωνα Κατωπόδη (Ντελιμάρη), Κυριάκο Γαζή, Αφοι Δερμάνη, Αφοί Κατωπόδη, Παναγιώτη Κονιδάρη, Αφοι Κοντοπρία, Μαρίνα Παναγιώτη, το CLEAN MART, τον Φούρνο του «Σάκη», το PROFI, καθώς και τους ιδιώτες κ. Όλυμπο Παρασκευά, Σπυρίδωνα Κολυβά, Ευανθία και Λάμπρο Μαυρουλή, Απόστολο Καραβία και Τέτα Σταύρακα.

Καταθέτουμε τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας στα μέλη και τους εθελοντές που βοήθησαν σε ποικίλες εργασίες και κυρίως εκφράζουμε αισθήματα ευγνωμοσύνης στις γυναίκες του χωριού μας, οι οποίες προσέφεραν δωρεάν απολαυστικά, τοπικά και όχι μόνο, εδέσματα. Τέλος ένα θερμότατο ευχαριστώ στο κόσμο που κατέκλυσε για μια ακόμη φορά τον προαύλιο χώρο της Εκκλησίας βοηθώντας με την σύμπραξή του στην ανάδειξη των πολιτιστικών γεγονότων.

Ο Απολογισμός της βραδιάς ανήλθε ως εξής:

ΕΣΟΔΑ: 2. 466, 40

ΕΞΟΔΑ: 881, 40

ΥΠΟΛΟΙΠΟ: 1.585

Το συλλεγόμενο ποσό θα διατεθεί, κατόπιν συνεννοήσεως με το Ε.Σ. της Αγίας Τριάδος, για το ανακαινιστικό έργο του Ιερού Ναού της Αγίας τριάδος Καλλιγωνίου που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η Πρόεδρος

του Συλλόγου Καλλιγωνίου Λευκάδος

 

Προηγούμενο άρθροΠαραδοσιακό Αλώνισμα στο Άλατρο
Επόμενο άρθροΠροκήρυξη για τη συγγραφή μελέτης για την Ιστορία της Λευκάδος