Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη μελών του Δ.Σ της Φ.Ε.Λ.

Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη μελών του Δ.Σ της Φ.Ε.Λ.

0
fel logo

https://www.mylefkada.gr/https://www.mylefkada.gr/wp-content/uploads/2012/01/fel_logo.jpg

Ανακοίνωση από την Φ.Ε.Λ.

Το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο της Φιλαρμονικής Εταιρείας Λευκάδας, ανακοινώνει ότι στην εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της 27/10 ή της επαναληπτικής της 3/11 και στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη μελών του Δ.Σ, μπορούν να συμμετάσχουν τα μέλη που είναι ταμειακώς εντάξει. Ειδικότερα:

Για να συμμετάσχει το μέλος στην Γ.Σ, πρέπει να είναι ταμιακώς εντάξει. Μπορεί να γίνει ταμιακώς εντάξει, πριν την έναρξη της Συνέλευσης της 27/10 ή της επαναληπτικής της 3/11, καταβάλλοντας τη συνδρομή του τρέχοντος έτους.

Για να ασκήσει το μέλος το εκλογικό του δικαίωμα για την ανάδειξη Δ.Σ, μπορεί να γίνει ταμιακώς εντάξει και κατά την ημέρα των αρχαιρεσιών (πριν ψηφίσει), καταβάλλοντας τη συνδρομή του τρέχοντος έτους.

Για να θέσει το μέλος υποψηφιότητα για το Δ.Σ ή την Ε.Ε, πρέπει να είναι ταμιακώς εντάξει. Μπορεί να γίνει ταμιακώς εντάξει και να θέσει υποψηφιότητα, από Τρίτη 29/10 ως και την Παρασκευή 1/11, καθημερινά προσερχόμενος στο κατάστημα της Φ.Ε.Λ από ώρα 18:00 έως 21:00.
Σε περίπτωση επαναληπτικής Γ.Σ, η υποβολή υποψηφιοτήτων θα γίνεται από την Δευτέρα 4/11 ως και την Παρασκευή 8/11, καθημερινά στον ίδιο τόπο και χρόνο.

Το προσωρινό Δ.Σ της Φ.Ε.Λ.

Προηγούμενο άρθροΗ αλήθεια είναι το μείζον…
Επόμενο άρθροΣυνελήφθη φυγόποινος ημεδαπός στην πόλη της Λευκάδας