Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Στην εκδήλωση με θέμα «Επενδύουμε στον άνθρωπο: Κοινωνικές δομές και δράσεις του...

Στην εκδήλωση με θέμα «Επενδύουμε στον άνθρωπο: Κοινωνικές δομές και δράσεις του ΕΣΠΑ στα Ιόνια Νησιά» συμμετέχουν οι κοινωνικές δομές του Δήμου Λευκάδας.

0

 

 

 

Οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου μας συμμετέχουν και παρουσιάζουν τις δράσεις τους σε εκδήλωση της Περιφέρειας Ιόνιων Νησιών.

– Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων της Κοινωφελούς ΔΕΠΟΚΑΛ Δήμου Λευκάδας
– Κέντρο Κοινότητας Δήμου Λευκάδας
– Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λευκάδας
– Κοινωνικό Συσσίτιο Δήμου Λευκάδας
– Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Λευκάδας

Στην εκδήλωση με θέμα «Επενδύουμε στον άνθρωπο: Κοινωνικές δομές και δράσεις του ΕΣΠΑ στα Ιόνια Νησιά» συμμετέχουν οι κοινωνικές δομές του Δήμου Λευκάδας.
Την εκδήλωση διοργανώνουν η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Ιονίων Νήσων, στο πλαίσιο καμπάνιας ενημέρωσης για τις ευρωπαϊκές πολιτικές συνοχής.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018 στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας.
Τα στελέχη θα παρουσιάσουν τις δράσεις των δομών του Δήμου μας με περίπτερα (stand) και υλικό από τις δραστηριότητές τους.
Επίσης θα γίνουν σύντομες παρουσιάσεις/ομιλίες, προβολές βίντεο και φωτογραφιών, κάθε δομής αναφορικά με τη λειτουργία και τις δράσεις της.
Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό για τη λειτουργία των δομών, την αναγκαιότητα και την απήχηση των δράσεων σε πολλές ομάδες πληθυσμού (ευπαθείς ομάδες, ΑμεΑ, ηλικιωμένοι, Ρομά, γυναίκες, άτομα σε συνθήκες φτώχειας), κ.α.

Όλες οι παραπάνω δράσεις έχουν ενταχθεί και χρηματοδοτούνται από το Ε.Π. Ιόνια Νησιά 2014-2020 (συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο).

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προηγούμενο άρθροΒιωματικό σεμινάριο για νηπιαγωγούς «Ο Ρούλης Κουβαρούλης και η Ρίτσα Κουβαρίτσα»
Επόμενο άρθροΖητάει συνεργάτες η ΕΛΣΤΑΤ