Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ κάτω από τα αστέρια

ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ κάτω από τα αστέρια

0

ΠΕΜΠΤΗ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019 ,  21.30,

ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΚΛΕΙΑΝΟΣ

ΕΙΣΟΔΟΣ 5€

Ο ΦΑΡΟΦΥΛΑΚΑΣ – ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ

(διάρκεια: 101΄)

Ελληνικοί υπότιτλοι

Λίγα λόγια για την ταινία:

Τρεις φαροφύλακες πηγαίνουν για έξι εβδομάδες σε ένα ακατοίκητο νησί, 20 μίλια μακριά από τις δύσβατες ακτές της Σκωτίας. Καθώς ο Τόμας (Πίτερ Μούλαν), o Τζέιμς(Τζέραρντ Μπάτλερ) και ο Ντόναλντ (Κόνορ Σουίντελς) τακτοποιούνται στη συνηθισμένη, μοναχική τους ρουτίνα, κάτι απρόσμενο και πιθανώς καταλυτικό συμβαίνει, όταν πέφτουν πάνω σε κάτι που δεν είναι δικό τους για να το κρατήσουν.

Από πού ήρθε; Σε ποιαν ανήκει; Ένα πλοίο εμφανίζεται από μακριά και μπορεί να έχει τις απαντήσεις… Μία σκληρή μάχη για επιβίωση ξεκινά, ενώ η απληστία αντικαθιστά την πίστη και η απομόνωση τροφοδοτεί την παράνοια. Τρεις τίμιοι άντρες οδηγούνται στην καταστροφή.

Η ιστορία της ταινίας ξεκινά πριν από 100 χρόνια με το μυστήριο των νησιών Φλάναν. Τον Δεκέμβριο του 1900, τρεις φαροφύλακες βρέθηκαν σε αυτό το  απόκρημνο νησιωτικό σύμπλεγμα της δυτικής Σκωτίας και εξαφανίστηκαν χωρίς ίχνη. Η μοίρα αυτών των αντρών, που ζούσαν στην απομόνωση στην άκρη του κόσμου, παραμένει μέχρι σήμερα ένα αίνιγμα.

 

Προηγούμενο άρθροΔιαμαρτυρία Εμπορικού & Επαγγελματικού Συλλόγου για την μεταφορά βαρέων οχημάτων φορτίων από το λιμάνι του Νυδριού  
Επόμενο άρθροΣυλληπητήρια Δ.Σ. Πνευματικού Κέντρου Δήμου Λευκάδας για το θάνατο της Βιβέτ Τσαρλαμπά- Κακλαμάνη