Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Διάθεση των εσόδων από το Τουρνουά Αγάπης και Αλληλεγγύης

Διάθεση των εσόδων από το Τουρνουά Αγάπης και Αλληλεγγύης

0
ku

ku

Ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Λευκάδος και Ιθάκης.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013 το Τουρνουά ποδοσφαίρου Αγάπης και Αλληλεγγύης. Το φιλανθρωπικό αυτό αγώνα διοργάνωσε ο Δήμος Λευκάδος σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Αθλητισμού-Εθελοντισμού Δήμου Λευκάδος και έλαβε χώρα στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης “Πλάτωνας Γρηγόρης” με τη συμμετοχή τοπικών αρχών και πλήθους συμπολιτών μας που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και στήριξαν τη συγκεκριμένη προσπάθεια.

Το πρωί της Παρασκευής 7 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 11:00 π.μ. ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού – Εθελοντισμού κ. Ζουριδάκης Ευτύχιος πραγματοποίηση εθιμοτυπική επίσκεψη στο Επισκοπείο της Ιεράς μας Μητροπόλεως και ενημέρωσε μεταξύ άλλων το Σεβασμιώτατο, σχετικά με την επιτυχή διεξαγωγή της φιλανθρωπικής αυτής κίνησης. Ο κ. Ζουριδάκης με χαρά ανακοίνωσε στο Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας τις δωρεές που προέκυψαν από το φιλανθρωπικό αυτό αγώνα προς την Ιερά μας Μητρόπολη.

Πιο συγκεκριμένα, στον Οίκο Πρόνοιας (Γηροκομείο) δόθηκε το ποσό των 1.000 €, στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Ιράς Αθανίου το ποσό των 500€ και στο Κέντρο Νεότητος του Ιερού Ενοριακού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Νυδριού μια τηλεόραση 32”, μια συσκευή Playstation 4 με επιπλέον τηλεχειριστήριο και ένα βιντεοπαιχνίδι.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τον κ. Ζουριδάκη για την πρωτοβουλία και ευχήθηκε δεόντως.

Προηγούμενο άρθροΑθλοπαιδεία Χειροσφαίρισης μαθητών/τριών Δημοτικών Σχολείων Ν. Λευκάδας
Επόμενο άρθροΠροσφορά βοήθειας στους πληγέντες της Κεφαλονιάς από το Δήμο Λευκάδας