Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συμπαράσταση στους εργαζομένους της Χαλυβουργικής

Συμπαράσταση στους εργαζομένους της Χαλυβουργικής

0
xalivourgia

xalivourgia

Ανακοίνωση του Σωματείου εργαζομένων ΟΤΑ Λευκάδας

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΝΟΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Μέλος της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ του Σωματείου εργαζομένων ΟΤΑ Λευκάδας εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση του στο δίκαιο αγώνα των εργατών της Ελληνικής Χαλυβουργίας Α.Ε. και καταδικάζει την επέμβαση των κατασταλτικών δυνάμεων που με εντολή της τρικομματικής κυβέρνησης και της εργοδοσίας επιδιώκουν να χτυπήσουν το δίκαιο και ηρωικό αγώνα των χαλυβουργών.

Καταγγέλλει τη χρήση χημικών, τους ξυλοδαρμούς και τις συλλήψεις απεργών, προκειμένου να προστατευτεί ο απεργοσπαστικός μηχανισμός.

Αυτοί που κόπτονται για το δικαίωμα στην εργασία των λιγοστών απεργοσπαστών, έχουν δημιουργήσει 1500000 ανέργους, σχεδιάζοντας και άλλες απολύσεις, ενώ δεν δείχνουν την ίδια «ευαισθησία» για τους 120 απολυμένους χαλυβουργούς.

Στόχος αυτών των ενεργειών δεν είναι άλλος από την τρομοκράτηση όλων των εργαζομένων και την υποταγή τους σε όλα τα βάρβαρα και αντιλαϊκά μέτρα συγκυβέρνησης και τρόικας.

Η αντίσταση κατά των εργοδοτικών αξιώσεων και των αντεργατικών σχεδίων της νέας κυβέρνησης , της Ε.Ε. και του Δ.Ν.Τ., είναι η μόνη επιλογή που πρέπει να έχουν σήμερα οι εργαζόμενοι.

Το Δ.Σ.

Προηγούμενο άρθροΑντάμωμα αποφοίτων έτους 1982 του 1ου Γενικού Λυκείου Λευκάδας
Επόμενο άρθροΑναπαράσταση του Χωριάτικου Γάμου στην Καρυά