Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Υπεγράφη η Σύμβαση του Έργου Βελτίωσης Αθλητικών Εγκαταστάσεων του 2ου και 3ου...

Υπεγράφη η Σύμβαση του Έργου Βελτίωσης Αθλητικών Εγκαταστάσεων του 2ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Λευκάδας

0

Υπεγράφη χθες, Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019, η σύμβαση του έργου με τίτλο: «ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ “ΕΜΑΥΤΙΩΝ” ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΥΛΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ 2ου ΚΑΙ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ», προϋπολογισμού 50.000€.

Με το έργο αυτό θα γίνουν εργασίες για τη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του σχολικού συγκροτήματος του 2ου – 3ου Δημοτικού σχολείου Λευκάδας.

Συγκεκριμένα, θα αντικατασταθεί η ασφαλτική επίστρωση του αύλειου χώρου που φιλοξενεί τα γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ του σχολικού συγκροτήματος, η οποία έχει φθαρεί. Θα δοθούν οι κατάλληλες κλίσεις για την διευθέτηση των όμβριων υδάτων και η επέκταση του δικτύου ομβρίων και θα επιστρωθεί με νέα ασφαλτική στρώση.

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί  η οριοθέτηση και βελτίωση των γηπέδων μπάσκετ και βόλεϊ με την κατασκευή ελαστικοσυνθετικού τάπητα πάχους 3 – 4 mm, πάνω στον νέο ασφαλτοτάπητα εξωτερικών γηπέδων αθλοπαιδιών εγκεκριμένου από την ITF.

Τέλος θα ακολουθήσει η αντικατάσταση του εξοπλισμού, ώστε τα εν λόγω γήπεδα να καταστούν λειτουργικά και να μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες του σχολικού συγκροτήματος

 

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προηγούμενο άρθροΠολιτιστικές Δραστηριότητες Νέας Xορωδίας Λευκάδας
Επόμενο άρθροΌταν η Μαρία Κάλλας τραγουδούσε στη Λευκάδα το μακρινό 1964 (video)