Αρχική Ειδήσεις Ανακοίνωση –κάλεσμα της  Ν Ε  ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ για τον Β΄ γύρο των...

Ανακοίνωση –κάλεσμα της  Ν Ε  ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ για τον Β΄ γύρο των Αυτοδιοικητικών Εκλογών

0

 

Η Νομαρχιακή Επιτροπή  ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ευχαριστεί τα μέλη του κόμματος , όλες και όλους  εσάς  που δώσατε  την εκλογική  μάχη  με αποφασιστικότητα και ανιδιοτέλεια μέσα από τα προοδευτικά   ψηφοδέλτια  που στήριζε ο ΣΥΡΙΖΑ στην τοπική αυτοδιοίκηση και στις Ευρωεκλογές.

Χαιρετίζει  επίσης  όλες και όλους που έδωσαν τη δικό τους αγώνα με τις δικές τους προτάσεις  στο πλαίσιο τις δημοκρατικού διαλόγου και της αντιπαράθεσης.

Η εφαρμογή της απλής αναλογικής διευκολύνει  τον πλουραλισμό απόψεων και προτάσεων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση  ενώ καθιστά αναγκαία τη συνεργασία στη βάση προγραμματικών συγκλήσεων .

Καλούμε τα μέλη του κόμματος και όλους τους πολίτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες στο Δεύτερο γύρο  των αυτόδιοικητικών  εκλογών  και να στηρίξουν  τα ψηφοδέλτια που  ενισχύουν  τις προγραμματικές συγκλήσεις σε προοδευτική κατεύθυνση.

Να δώσουμε το μήνυμα ότι η παράταξη της προόδου , της δημοκρατίας της αλληλεγγύης , της κοινωνικής ευαισθησίας ,της ανιδιοτέλειας , η παράταξη των πολλών είναι παρούσα  και εξακολουθεί να κερδίζει συνειδήσεις.

30 /5 /2019

Ν Ε ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

 

 

Προηγούμενο άρθροΡόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου: Οι Επτανήσιοι έστειλαν το ξεκάθαρο μήνυμα για την αλλαγή της παρούσας Περιφερειακής Αρχής – Συνεχίζουμε όλοι μαζί για τη μεγάλη νίκη!
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση του συνδυασμού “ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ” για τον Β’ γύρο των Αυτοδιοικητικών Εκλογών