Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Απάντηση της ΝΟ.Δ.Ε Νέας Δημοκρατίας Λευκάδας στην ΝΕ Σύριζα Λευκάδας

Απάντηση της ΝΟ.Δ.Ε Νέας Δημοκρατίας Λευκάδας στην ΝΕ Σύριζα Λευκάδας

0

Ψευδαισθήσεις και Οράματα

Μεταμφιεσμένοι με τη μάσκα της πρώτης φοράς Αριστερά, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, μέσα από άνομες συμμαχίες και προσυμφωνημένες υποδουλώσεις, μεθοδικά οδηγεί τη χώρα σε εξευτελισμό και καθυπόταξη των πολιτών της.

Μιλούν για μικροπολιτική αυτοί που η πολιτική τους έφερε 2 μνημόνια σε 2,5 χρόνια, υποθήκευσε τη χώρα για 99 χρόνια και τους ανέδειξε σε διδάκτορες του ψεύδους.

Το παραμορφωμένο είδωλο της αριστεράς, δεν αντέχει στον καθρέπτη της αλήθειας.

Έχουνε την ψευδαίσθηση ότι χλευάζοντας τη σημαία και το θρησκευτικό αίσθημα των Ελλήνων και περιφρονώντας την αριστεία, γίνονται αρεστοί σ’ αυτούς που οραματίζονται μία ισοπεδωμένη Ελλάδα και εξισωμένη προς τα κάτω.

Μετά τη μείωση του αφορολόγητου, αύξηση της εισφοράς αλληλεγγύης, αύξηση προκαταβολής φόρου, αύξησης ΦΠΑ στα νησιά, αύξηση φόρου στο πετρέλαιο, στο τηλέφωνο, στα τσιγάρα, στον καφέ και πολλά άλλα, εν τέλει άφησαν την Ελλάδα και στο έλεος της φωτιάς.

Από όλο αυτόν τον «πολιτικό» σχεδιασμό, δεν εξαιρείται βέβαια ούτε η Λευκάδα, που εκτός των άλλων, η καθημερινή έλλειψη νερού και μάλιστα σε εποχή τουριστικής αιχμής, έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στο νησί και δυσχέρεια στην εξυπηρέτηση τόσο των κατοίκων όσο και των επισκεπτών.

Αλλά πως να αντιμετωπιστούν όλα αυτά τα προβλήματα, όταν η μόνη ασχολία των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι οι προκηρύξεις, το παιχνίδι των οποίων καλά κρατεί, αλλά και το αν γνωρίζει τον εκπρόσωπο της Λευκάδας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, Βουλευτή Αθανάσιο Καββαδά, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος του οποίου οι γνωριμίες περιστρέφονται στη συναναστροφή με ισοβίτες.

Η θρασύτητα τους δεν έχει τέλος. Ο λογαριασμός εις βάρος των Ελλήνων καθημερινά μεγαλώνει και αυτοί μας ζητάνε και τα ρέστα για τη δικιά τους ολιγωρία και ανικανότητα.

Και όπως λέει και η λαϊκή παροιμία,

«Τον μαστραπάς τον έσπασες, κρασί τι μου γυρεύεις;»

Γραφείο Τύπου Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής

Νέας Δημοκρατίας Λευκάδας

Προηγούμενο άρθροΑστυνομικοί έλεγχοι και 27 συλλήψεις στην Λευκάδα
Επόμενο άρθροΕνημέρωση του Επιμελητηρίου για την «Εφαρμογή Μεταλυκειακού έτους – τάξης Μαθητείας των ΕΠΑ.Λ.»