Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Άσχημη ήττα από τον Αθηναϊκό για τη Νίκη Λευκάδας

Άσχημη ήττα από τον Αθηναϊκό για τη Νίκη Λευκάδας

0

Πολύ άσχημη εμφάνιση από την Νίκη Λευκάδας, που υπέστη την τέταρτη συνεχόμενη ήττα της στην Α1 Γυναικών.

Από την αρχή του αγώνα ο Αθηναϊκός ήταν καλύτερος, με την Αμερικανίδα Μακέι να είναι ασταμάτητη και να κάνει ένα εκπληκτικό παιχνίδι. Η ομάδα μας ήταν κακή και δεν μπόρεσε να φανεί καθόλου ανταγωνιστική.

Δεκάλεπτα: 25-16, 47-30, 67-44, 93-62.
Αθηναϊκός (Καλογερόπουλος): Τζανετάτου, Στούπα, Δορδοκίδη, Κόνιαλη 12, Λιτλ 13 (23 ριμπ.), Σλούκα 18 (5), Σουάν 16, Μακέι 34 (4).
Νίκη Λευκάδας (Δουβίτσας): Σπηλιώτης, Τελίδου 10 (1), Τσινέκε 20 (1), Ουάτιτεντ 16, Τσαμπούρη, Ντάναμ 6, Όστρια 7, Τσέρου 3 (1), Κοντογεώργου.

Την ακόλουθη δήλωση έκανε ο προπονητής μας κ. Δουβίτσας μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα από τον Αθηναϊκό στον Βύρωνα:

«Είμαι δέκα χρόνια στην Νίκη Λευκάδας και η ομάδα αυτή μου δίνει την ευκαιρία να είμαι προπονητής σε μια κατηγορία που θα ζήλευαν αρκετοί προπονητές. Είμαι υποχρεωμένος να ζητήσω συγγνώμη από την ομάδα και τον κόσμο για την εικόνα που παρουσιάζουμε. Αυτό που πρέπει να γίνει αυτή τη στιγμή είναι να μείνουμε ήρεμοι, γιατί έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς με τον Πρωτέα στην Λευκάδα και μέσα στις διακοπές να κάνουμε τις αλλαγές που απαιτούνται για να μπορέσει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της»

Προηγούμενο άρθροΣύλληψη ημεδαπού στη Λευκάδα
Επόμενο άρθροΗ ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας για το Αναπτυξιακό Συνέδριο