Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός 1ος ημιμαραθώνιος Αγώνας Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου

1ος ημιμαραθώνιος Αγώνας Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου

0

pegasus_LARGE_t_242261_54412837Στις 16/10/2016 θα διεξαχθεί ο 1ος ημιμαραθώνιος Αγώνας Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου, ένα όνειρο που γίνεται  πραγματικότητα για τους δρομείς της πόλης αλλά και τον ομώνυμο σύλλογο της Ι.Π. Μεσολογγίου.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια υπέροχη διαδρομή, όπου ένας “μαγικός” κόσμος θα πάλλεται μπροστά τους.  Ένας φυσικός καμβάς ενός πλούσιου και  ζωντανού υγρότοπου, από τους μεγαλύτερους της Μεσογείου. Έξι λιμνοθάλασσες γίνονται ένα. Δύο ποταμοί σμίγουν με την αλμύρα και δεκάδες νησιά τα τρώει η θάλασσα.  “Λες «λευκός θησαυρός» και εννοείς το αλάτι. Λες «χρυσάφι» και γεύεσαι στο στόμα το αβγοτάραχο” (www.travelbook.gr).

Η διαδρομή είναι επίπεδη, με μέγιστο υψόμετρο 1 μέτρο. Οι δρομείς θα τρέξουν κατά μήκος των παραλιακών μετώπων της λιμνοθάλασσας και θα απολαύσουν τις μαγικές εικόνες της, να καθρεφτίζονται στα γαλήνια νερά της. Οι πελάδες, οι γαΐτες και  τα φλαμίνγκο που έχουν εγκατασταθεί μόνιμα στη λιμνοθάλασσα συνθέτουν ένα ονειρικό σκηνικό. Και ένα συνηθισμένο σκηνικό στην καθημερινότητα κάθε Μεσολογγίτη.

Λόγω της απόλυτης επιπεδότητας της διαδρομής, ο ημιμαραθώνιος προσφέρεται για ατομικά ρεκόρ και είναι ένα καλό test event εν όψει του μαραθώνιου της Αθήνας.

Βίντεο διαδρομής:

Σύντομα θα δημοσιευθεί και η σχετική προκήρυξη του αγώνα!

Συνδιοργανωτής: Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου

Σας περιμένουμε!

 

Προηγούμενο άρθροΣχολή προπονητών UEFA C
Επόμενο άρθροΛαϊκοδημοτικό πανηγύρι στο Καλαμίτσι