Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Τουρνουά Μπάσκετ Δόξας Λευκάδας

Τουρνουά Μπάσκετ Δόξας Λευκάδας

0

 

Για δεύτερη χρονιά η ομάδα μπάσκετ της Λευκάδας “Δόξα Λευκάδας” διοργανώνει το τουρνουά μπάσκετ με ομάδες από όλη την Ελλάδα.

 

Φέτος είναι η δεύτερη φορά που η Δόξα διοργανώνει το τουρνουά και όπως μας είπε και ο πρόεδρος Θανάσης Καββαδάς “προσπαθούν και ελπίζουν το τουρνουά μπάσκετ να γίνει θεσμός στα αθλητικά δεδομένα του νησιού μας”.

Με ομάδες  οι οποίες βρίσκονται σε μεγαλύτερη κατηγορία από την Δόξα, πράγμα που δίνει στους πάικτες τις ομάδας την ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρίες στα παχνίδια με δυνατούς αντιπάλους αλλά και την ευκαιρία στον λαό της Λευκάδας να δει από κοντά αγώνες μπάσκετ που προσφέρουν θέαμα και συγκινήσεις. 

Το πρόγραμμα των αγώνων αναγράφεται στην αφίσα του τουρνουά. 

 

Το Σαββατο η ομαδα μας αντιμετωπισε σε φιλικο παιχνιδι στην Θεσσαλονικη και στο κλειστο της Πολιχνης την Αναγεννηση-Φλογα του Παναγιωτη Κοντογιαννη( Β΄Εθνικη ).Η ομαδα μας εχασε 58-61 (31-34).

Την Κυριακη επαιξε με τον Αιαντα Ευοσμου (Β΄Εθνικη) και νικησε με 61-59 (27-34).

Και οι δυο αντιπαλοι της ομαδας μας,φιλοξενουνται το τριημερο 18-20/9/09 στην  Λευκαδα και μαζι με τον Κεραυνο Αιγιου,θα παρουν μερος στο τουρνουα που καθιερωνει η ομαδα μας.Και οι τρεις αντιπαλοι μας,το επομενο Σαββατοκυριακο δινουν τα πρωτα επισημα παιχνιδια τους για το Κυπελλο Ελλαδας.

 

Προηγούμενο άρθροΟι καταρράκτες έχουν την ιστοσελίδα τους
Επόμενο άρθροΗ φωτογραφία της Πρέβεζας