Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Τα νέα του Τηλυκράτη Α.Σ.

Τα νέα του Τηλυκράτη Α.Σ.

0

 

ΕΛΑΙΟΦΥΤΟ-TΗΛΥΚΡΑΤΗΣ 0-1
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΘΕΙ,ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ!!

 

Απο τις υπερσυγχρονες εγκαταστασεις που εχει αναπτυξει ο Παναιτωλικος, στο Δοκιμι Αγρινιου, περασε νικηφορα η ομαδα του Τηλυκράτη, νικωντας την τοπικη ομαδα που ηθελε παση θυσια θετικο αποτελεσμα. Αλλη μια φορα επαξια  οι παίκτες της ομάδας αντιπροσώπευσαν την Λευκαδα ,την φανελα και την ιστορια της ομάδας. Το γκολ έβαλε ο Γραμματικοπουλος Γιωργος με πεναλτυ στο 17′,που κερδισε ο συνηθης υποπτος Σπυρος Θεραπος.
Εντ’υπωση έκανε και αυτη την φορα η συμπεριφορα των παραγοντων κυριως, αλλα και των φιλαθλων του Ελαιοφυτου,η οποια εινα αξια συγχαρητηριων και παραδειγμα προς μιμηση.

Στον επομενον αγωνα της ομάδας, με τον Απολλωνα Παργας, την 21.10.09, οι παίκτες θα προσπαθήουν παλι για το καλυτερο αποτελεσμα

Ακολουθει το εκτος εδρας μας,παιχνιδι με τον Ανατολη Ιωαννινων,την Κυριακη 25.10.09. Η ομάδα ευχαριστεί πολυ τον κοσμο που στηριξε την ομάδα σε αυτο το δυσκολο παιχνιδι, παρα τις αντιξοες και επικινδυνες καιρικες συνθηκες.


Επισης η ομαδα θα διαθεσει στους οπαδους της, συλλεκτικα μπλουζακια (με το Τηλυκρατικό σήμα ενώ κατω απο την χρονολογια ιδρυσης του σωματειου θα γραφεται το ετος που φτιαχθηκαν τα μπλουζάκια).Ο αριθμος τους ειναι πολυ περιορισμενος με το σκεπτικο,οτι αυτα σε λιγα χρονια πράγματι θα αποκτησουν συλλεκτικη αξια γαι τον κατοχο τους. Η διαθεση τους θα γινεται απο τον προεδρο της ομαδας μετα απο συνενοηση στα τηλεφωνα 2645021294 και 6932793235. Το χρωμα τους ειναι μαυρο, και τα μεγεθη που μπορειτε να διαλεξετε ειναι extralarge,large και medium. Η κινηση αυτη αποσκοπει στην οικονομικη ενισχυση του σωματειου και παραλληλα να υπάρξει υλικο που θα φερει την σφραγιδα του Τηλυκρατη το οποίο θα  αποκτησει συλλεκτικη αξια στο μελλον.

 

 

Προηγούμενο άρθροΤα νέα της Δόξας
Επόμενο άρθροΗ φωτογραφία της Λευκάδας