Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Ο Α.Σ.T.K.D. Λευκάδας στο αθλητικό camp του Δήμου

Ο Α.Σ.T.K.D. Λευκάδας στο αθλητικό camp του Δήμου

0
DSC00882

DSC00882

Έναρξη μαθημάτων την Δευτέρα 1/9/2014.

Ανακοίνωση-Ενημέρωση

Ο Α.Σ.T.K.D. Λευκάδας σας ενημερώνει ότι στα πλαίσια της υγιούς άμιλλας και του αθλητισμού στις 5 Ιουλίου καθώς & στις 5 Αυγούστου 2014 παρουσίασε το Άθλημα του T.K.D. με αθλητές του συλλόγου, στους 140 μαθητές που πήραν μέρος στο αθλητικό camp του Δήμου Λευκάδας ,με τη βοήθεια και των γυμναστών του camp Ροντογιαννη Δημητρη,Κονιδαρη Μιχαλη,Αργυρο Σπυρο,Καραμποικη Γερασιμο,Καρφακη Ασπασια,Αυλωνιτη Κατερινα,Λαζαρη Ζωη,Σπυρου Πολυξενη,Γεωργακη Μαρια.
Όλα τα παιδιά παρακολούθησαν με μεγάλη χαρά και ενδιαφέρον ,την ενημέρωση-επίδειξη που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Λευκάδας και στο τέλος ενημερώθηκαν για την έναρξη των μαθημάτων που αρχίζουν τη Δευτέρα 1/9/2014 στο Κλειστό Γυμναστήριο Δήμου Λευκάδας 6-9 μμ παίρνοντας ενημερωτικά φυλλάδια.
Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί τους γυμναστές του camp, την υπεύθυνη του Δήμου Λευκάδας, Σκιαδα-Πετουση Ζωη, και περισσότερο από όλους τα παιδιά που με την παρουσία τους και τη ζωντάνια τους βοήθησαν στην πραγματοποίηση μιας όμορφης και ουσιαστικής εκδήλωσης.

Προηγούμενο άρθροΟ Ευκλέας στην Χαλκιδική
Επόμενο άρθροΦωτεινός: Εγκαίνια 4ης Έκθεσης Παραδοσιακών Προϊόντων και Γιορτή Λαδόπιτας