Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Αθλητική εκδήλωση ιστιοπλοΐας για άτομα με κινητικές δυσκολίες η οποία πραγματοποιήθηκε στην...

Αθλητική εκδήλωση ιστιοπλοΐας για άτομα με κινητικές δυσκολίες η οποία πραγματοποιήθηκε στην Βασιλική Λευκάδας,

0

 

Ένα εξαιρετικό αθλητικό γεγονός πραγματοποιήθηκε στην Βασιλική Λευκάδας το τριήμερο 29-30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου 2018. Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Βασιλικής με πρόεδρο τον Θάνο Βακαλόπουλο, σε συνεργασία με το σωματείο Sailability Hellas και με χορηγό την εταιρία WildWind Greece, διοργάνωσαν ένα camp στο οποίο έλαβαν μέρος 9 αθλητές και αθλήτριες των ΑμεΑ, οι οποίοι έκαναν ιστιοπλοΐα σε σκάφη Hobie 18 (τύπου καταμαράν). Οι αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν είναι από τους ομίλους SailabilityHellas, Ναυταθλητικό Όμιλο Τζιτζιφιών και Καλλιθέας και Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης. Το camp πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Η χαρά ήταν έκδηλη στα πρόσωπα των αθλητών, οι οποίοι απόλαυσαν ένα τριήμερο αθλητισμού στη θάλασσα, μαθαίνοντας ν’ ακολουθούν τον άνεμο, το κύμα και τη διάθεση για κατάκτηση! Η άψογη φιλοξενία του Θάνου, του Simon Morgan και όλων των εθελοντών που βοήθησαν στη διοργάνωση και διεξαγωγή του camp εξασφάλισαν μια υπέροχη εμπειρία για τους αθλητές. Για τους διοργανωτές, τα χαμόγελα και η ευχαρίστηση των αθλητών ήταν η μεγαλύτερη επιβράβευση!

Ο Θάνος Βακαλόπουλος έβαλε τον πρώτο λίθο σε αυτό που ελπίζουμε ότι θα εξελιχθεί σ’ ένα θαυμάσιο οικοδόμημα! Εκ μέρους του Ναυτικού Ομίλου Λευκάδας εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια και δεσμευόμαστε για τη στήριξη αυτής της προσπάθειας με όλες μας τις δυνάμεις! Καλά πανιά και καλή συνέχεια!

Η Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Λευκάδας

Ελένη Κατωπόδη.

 

Προηγούμενο άρθροΟ Άκτιος Δρόμος του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας απέκτησε την παλιά του αίγλη. Μεγάλη η συνεισφορά των χορηγών και εθελοντών . .  Αποτελέσματα Αγώνων
Επόμενο άρθροΑγιασμός για τον ΑΣΛ Φίλανδρο και ο πρώτος αγώνας για την νέα αθλητική χρονιά 2018-19