Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Η Βασιλική συμμετέχει στον μεγαλύτερο ιστιοπλοϊκό αγώνα

Η Βασιλική συμμετέχει στον μεγαλύτερο ιστιοπλοϊκό αγώνα

0
sailing

sailing

Αποτελεί τη μοναδική περιοχή που συμμετέχει στην Ελλάδα.

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΕΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΡΕΚΟΡ GUINESS! ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ‘BART’s BASH’ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ.

Στις 9 Μαΐου 2013, ο Andrew ‘Bart’ Simpson βρήκε τραγικό θάνατο σε ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια προπόνησης στον όρμο του Σαν Φρανσίσκο ενώ προετοιμαζόταν για το διαγωνισμό του Αμερικανικού Κυπέλου, το πιο σημαντικό και πιο αναγνωρισμένο ιστιοπλοϊκό γεγονός στον κόσμο.

Ο κόσμος της ιστιοπλοΐας ήταν σοκαρισμένος με την απώλεια ενός πραγματικά απίστευτου και σημαντικού άντρα, και υπήρξαν πολλοί, πολλοί άνθρωποι των οποίων οι ζωές είχαν επηρεαστεί από αυτόν με κάποιον τρόπο.

Οργανώθηκε ένας φιλανθρωπικός οργανισμός στη μνήμη του Andrew το Ιστιοπλοϊκό Ίδρυμα Andrew Simpson, από τον Sir Ben Ainslie, lain Percy OBE και τη σύζυγο του Andrew, Leah για να τιμήσουν τη ζωή του Andrew και την κληρονομιά να εμπνέει τη νέα γενιά μέσω της ιστιοπλοΐας για να βοηθήσει τους νέους ανθρώπους να αναπτύξουν τις ατομικές τους ικανότητες να επιτύχουν στη ζωή και να βελτιώσουν την πρόσβαση τους σε εργασία και καριέρα που έχει να κάνει με το ναυτικό τομέα.

Για να γιορτάσουμε την πορεία του και προκειμένου να βρεθούν χρήματα για το φιλανθρωπικό αυτό σκοπό οργανώνουμε την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου το ‘BART’s BASH το μεγαλύτερο ιστιοπλοϊκό αγώνα στον κόσμο.

Ήδη περισσότεροι από 5800 ιστιοπλόοι από περισσότερες από 680 περιοχές (εκ των οποίων η Βασιλική αποτελεί τη μοναδική περιοχή που συμμετέχει στην Ελλάδα) έχουν εγγραφεί στον αγώνα, και χιλιάδες ακόμη αναμένονται.

Η επίσημη πρόκληση είναι ‘Ο μεγαλύτερος Ιστιοπλοϊκός Αγώνας σε 24 Ώρες (Πολλαπλός Τόπος Διεξαγωγής)’ προσπάθεια για το Παγκόσμιο Ρεκόρ Guinness.

Η Wildwind Ιστιοπλοϊκές Διακοπές στη Βασιλική οργανώνει το γεγονός αυτό στη Βασιλική και διαθέτει όλο το στόλο των καταμαράν και μικρών ιστιοπλοϊκών σκαφών της για οποιονδήποτε επιθυμεί να συμμετέχει στον αγώνα – μία μικρή δωρεά στο φιλανθρωπικό αυτό σκοπό θα ήταν ευπρόσδεκτη.

Για να εκπληρωθούν οι απαιτήσεις συμμετοχής θα πρέπει τουλάχιστον 25 σκάφη να συμπληρώσουν μία κούρσα του 1 χλ τουλάχιστον. Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί για τις 12.00.

Οι συμμετοχές θα πρέπει να διευθετηθούν από πριν με την ομάδα της Wildwind και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Αγώνα – http://beta.bartsbash.co.uk/what-is-barts-bash

Εάν επιθυμείτε να πάρετε μέρος επικοινωνήστε με τον SIMON MORGAN στο simonm@wildwind.co.uk ή τηλεφωνήστε στο (30) 6979 110 665.

ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Προηγούμενο άρθροΕκδηλώσεις μνήμης της Γενοκτονίας Ελλήνων της Μικράς Ασίας
Επόμενο άρθροΗ Επτανησιακή Αναγέννηση για την εκλογή προεδρείου στο ΠΣΙΝ