Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Δεν τα κατάφερε η Νίκη Λευκάδας έναντι στον Ολυμπιακό – Τι δήλωσε...

Δεν τα κατάφερε η Νίκη Λευκάδας έναντι στον Ολυμπιακό – Τι δήλωσε ο Νίκος Δουβίτσας

0

Πολύ καλή εμφάνιση – τηρουμένων των αναλογιών – για την Γυναικεία Ομάδα μας που έδειξε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο κόντρα στον Ολυμπιακό, ο οποίος βέβαια έκανε συντήρηση δυνάμεων για τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις.

Η ομάδα μας, η οποία αγωνίστηκε χωρίς την Kelley Austria λόγω ενός μικροτραυματισμού, ηττήθηκε από τις ερυθρόλευκες με σκορ 67-53 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Γλυφάδας. Ο Ολυμπιακός πήρε από την αρχή το προβάδισμα, η άμυνα ζώνης του Δουβίτσα στο δεύτερο δεκάλεπτο μπλόκαρε τον επιθετικό οίστρο των γηπεδούχων και μάλιστα το επιμέρους σκορ στο τρίτο δεκάλεπτο ήταν υπέρ της ομάδας μας (14-15).

Λύσεις έδωσαν όλες οι αθλήτριες που αγωνίστηκαν, βασικές επιθετικές αιχμές για την ομάδα μας ήταν η Έλενα Τσινέκε και η Peyton Whitted, με την Dunham να κάνει αθόρυβη δουλειά σε ασίστ και ριμπάουντ.

Δεκάλεπτα: 24-13, 37-24, 51-39, 67-53

Ολυμπιακός (Καπογιάννη): Mazic 3(1), Σταμάτη 3(1), Σπυριδοπούλου 7(1), Χατζηνικολάου 10, Μπαλτά, Καλτσίδου 6(1), Νικολοπούλου 13(3), Χαλιβέρα, Σωτηρίου 6(1), Anderson 6, Mac Cauley 13.

Νίκη Λευκάδας (Δουβίτσας): Σπηλιώτης 5(1), Τελίδου 3(1), Τσινέκε 21(1), Whitted 16, Τσαμπούρη 2, Dunham 4, Τσέρου 1, Κοντογεώργου 3(1).

Δεν εμφανίστηκε ικανοποιημένος μετά τον αγώνα από τον Ολυμπιακό ο προπονητής μας κ. Δουβίτσας, ο οποίος εστίασε στην κακή επιθετική λειτουργία της ομάδας μας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Προηγούμενο άρθροΛευκάδα: Dreaming of Summer Vacation (μοναδικές λήψεις)
Επόμενο άρθροΤην Νέα Δημοκρατία εκπροσώπησε ο Θανάσης Καββαδάς στην Κεφαλονιά