Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Δόξα Λευκάδας : Εξετάζει τον Μάτζο για τριάρι

Δόξα Λευκάδας : Εξετάζει τον Μάτζο για τριάρι

0
1751 martzos1

1751 martzos1

Πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία με την ομάδα της Λευκάδας.

Μετά την απόκτηση του Κώστα Ακτύπη, στη Λευκάδα ετοιμάζουν τις επόμενες κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ. Σύμφωνα και με τις εισηγήσεις του τεχνικού επιτελείου, η διοίκηση της Δόξας βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Πάρη Μάρτζο, στο πρόσωπο του οποίου ο Νίκος Βουρνάς βλέπει μια καλή λύση για τη θέση “3”.

Ο 27χρονος(29-5-85), ύψους 1.97, αγωνίστηκε πέρυσι στον Πιερικό/Αρχέλαο(έχει περάσει από Ίκαρο Καλλιθέας, Μ. Αλέξανδρο, Θερμαικό Μενεμένης) και σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις είναι πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία με την ομάδα της Λευκάδας. Παράλληλα, η Δόξα θα έχει από τη νέα σεζόν στο ρόστερ της και τον Νίκο Δουβίτσα. Ο 30χρονος σμολ φόργουορντ, που αγωνίστηκε και παλαιότερα στην ομάδα (είχε διατελέσει και αρχηγός της), είχε σταματήσει τη τελευταία διετία το μπάσκετ για επαγγελματικούς λόγους. Από φέτος όμως θα ενισχύσει και πάλι τη προσπάθεια της αγαπημένης του ομάδας, προσθέτοντας ακόμη ένα χρήσιμο “εργαλείο” στα χέρια του τεχνικού τιμ.

Στο μεταξύ, όλα δείχνουν ότι οι Νίκος Πέττας και Νίκος Λυμπάρης θα αποτελέσουν οριστικά παρελθόν για την ομάδα, γεγονός που οδηγεί τον κόουτς της Δόξας στην αναζήτηση – σε πρώτη φάση – ενός σέντερ, για να καλύψει το κενό του τελευταίου.

Πηγή : www.lefkadasportnews.gr via www.basketblog.gr

Προηγούμενο άρθροΤα «Μερομήνια»
Επόμενο άρθροMark Angelo at Copla