Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Οι Ελπίδες/Οδυσσέας Νυδριού στα πέναλτι κατέκτησαν το κύπελλο!

Οι Ελπίδες/Οδυσσέας Νυδριού στα πέναλτι κατέκτησαν το κύπελλο!

0
k26 new

k26 new

Ρεπορτάζ και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τον συναρπαστικό αγώνα.

Σε έναν απίστευτο σε εξέλιξη τελικό, οι Ελπίδες/Οδυσσέας Νυδριού, κατέκτησαν το κύπελλο στην διαδικασία τω πέναλτι, αφού βρέθηκαν να χάνουν με 3-0 στο 50΄ λεπτό κατάφεραν και μέσα σε 15΄ λεπτά έκαναν το 3-3 και οδήγησαν το παιχνίδι στην παράταση και εν συνεχεία στα πέναλτι, όπου και κέρδισαν 4-2.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ΑΕ Πρέβεζας, καθώς στις δύο πρώτες επισκέψεις στα καρέ του Σκιαδά(4΄ Τριάντος, 25΄ Κατσάνος), κατάφεραν και πέτυχαν ισάριθμα τέρματα και όσο και αν προσπάθησαν οι παίχτες των Ελπίδων μέχρι την λήξη του ημιχρόνου, το 2-0 δεν άλλαξε.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Άγγελου Μπέκα, έκανε νωρίς το 3-0(48΄ Πόποτας) και αγκάλιασε το κύπελλο, όμως η συνέχεια είχε άγρια ομορφιά, την ομορφιά του ποδοσφαίρου και άνηκε δικαιωματικά στα θαύματα και στα παιδιά του Χρήστου Βάννα.

Στο 56 ο Καλογερής ύστερα από σλάλομ του Χρυσοβιτσάνου, ακούμπησε τελευταίος την μπάλα μετά από κόντρες και έκανε το 1-3 και όλοι είπαν “λές;”…Στο 65΄ ο Ορφανός, με βολίδα από πλάγια, μείωσε ακόμα περισσότερο και το πίστεψαν, πιο πολύ και λίγο αργότερα ο Λογοθέτης(που ήταν ο υπεύθυνος της ανατροπής), έκανε το 3-3 και όλα ξεκίνησαν από την αρχή.

Μέχρι το τέλος, αλλά και ανάμεσα σε αυτό το τρελό τέταρτο και οι δύο οι ομάδες θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και άλλα τέρματα, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε και έτσι οδηγηθήκαμε στην μισάωρη παράταση.

Στο τριαντάλεπτο της έξτρα δοκιμασίας, δεν σημειώθηκε κάτι το αξιοσημείωτο, αφού οι δυνάμεις είχαν εγκαταλείψει τους ποδοσφαιριστές και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην διαδικασίας της “ρώσικη ρουλέτας”. Εκεί οι παίχτες των Ελπίδων, ήταν πιο ψύχραιμοι και τυχεροί και πήραν με αυτό τον τρελό τρόπο την κούπα.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΑΛΤΙ

Κετίκογλου απέκρουσε ο Σκιαδάς
Λογοθέτης 1-0
Τουλκερίδης Β. άουτ
Ορφανός 2-0
Ζιώγκας 2-1
Καλογερής 3-1
Κώστας 3-2
Βρεττός 4-2
Ο Κτενάς που ήταν τελευταίος για να χτυπήσει το πένλατυ, πήγε να σηκώσει την κούπα…..

Διαιτητής: Αλεξανδρόπουλος
Βοηθοί: Ποντίκης-Φραγκούλης Π.
4ος: Μπαΐλης

Α.Ε.ΠΡΕΒΕΖΑΣ (Άγγελος Μπέκας): Κετίκογλου, Κουμπής, Κώστας, Τουλκερίδης Α., Χριστοδούλου, Κάτσανος, Πόποτας, Τουλκερίδης Β., Ζέρης Ξ. (98΄Ζιώγκας), Μυφτίου (92΄Ντοματάς), Τριάντος (72΄Πανταζής).

ΕΛΠΙΔΕΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ (Χρήστος Βάνας): Σκιαδάς, Σέρβος, Θειακός, Κοντογιάννης (75΄Δασκαλάκης), Κτενάς, Φλούδας (106΄Γαζής Π.), Βρέττος, Χρυσοβιτσάνος, Βακουφτσής (46΄ Λογοθέτης), Καλογερής, Ορφανός.

Ρεπορτάζ: http://www.lefkadasportnews.gr

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ του Αποστόλη Μαραγκού

gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1  
Προηγούμενο άρθροΤα Επτάνησα και η προίκιση των απέναντι αστικών κέντρων
Επόμενο άρθροΠραγματοποιήθηκε ο αποκριάτικος χορός της Νέας Χορωδίας