Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Δραστηριότητες του Φίλανδρου – Συνάντηση για τον 3ο Πράσινο Ημιμαραθώνιο

Δραστηριότητες του Φίλανδρου – Συνάντηση για τον 3ο Πράσινο Ημιμαραθώνιο

0
imimarathonios

imimarathonios

Δελτίο τύπου του Φίλανδρου.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Λευκάδας «Φίλανδρος» στα πλαίσια της καθιερωμένης φθινοπωρινής εναλλακτικής αθλητικής εκδρομής στο εξωτερικό συμμετείχε στον Μαραθώνιο Δρόμο της Φρανκφούρτης 28/10/2012. Στον ίδιο αγώνα σε σύνολο 16000 αθλητών, 40 Έλληνες έδωσαν το παρών από τους οποίους οι 11 ήταν από τον Φίλανδρο.

Την Κυριακή 20/10/2012 στον αγώνα υπεραπόστασης βουνού Rodopi Ultra Trail 160 χιλιομέτρων ένας συμπολίτης μας και μέλος του συλλόγου ο Γεώργιος Γρηγόρης έλαβε μέρος και δυστυχώς εγκατέλειψε λόγω τραυματισμού. Κατάφερε να φτάσει στον 18ο σταθμό δηλαδή το 125 χιλιόμετρο. Να συγχαρούμε τον αθλητή για την προσπάθειά του και να του ευχηθούμε γρήγορη ανάρρωση.

Σημαντική και πρωτοποριακή είναι η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από τον σύλλογο και η οποία έχει βρει υποστηρικτές, στην εκμάθηση αλλά και ειδικής προπονητικής αγωγής στο άθλημα της ανοιχτής θαλάσσης.

Τέλος στα πλαίσια των διεργασιών για τον 3ο Πράσινο Ημιμαραθώνιο που θα πραγματοποιηθεί την 26/5/2012, καλούνται την Κυριακή 25/11/2012 και ώρα 5μμ στο Πρώην Δημαρχείο (Πνευματικό Κέντρο Λευκάδας) όλοι όσοι επιθυμούν να συμβάλουν στην προσπάθεια αυτή με τις προτάσεις τους και να είναι αρωγοί στην καλύτερη διεξαγωγή του Αγώνα και της προβολής του Νησιού μας. Ο εθελοντισμός είναι πολιτισμός και με γνώμονα αυτό ο κάθε πολίτης ξεχωριστά αλλά και όλοι μαζί καταφέραμε να κάνουμε τον Πράσινο Ημιμαραθώνιο θεσμό στους Αγώνες Δρόμου στην χώρα μας.

Εκ του ΔΣ
www.filandros.com – Α.Σ. Λευκάδας “Φίλανδρος”

Προηγούμενο άρθροΣυλλυπητήρια ανακοίνωση για τον Κυριάκο Κονιδάρη
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση για τους κατόχους κυνηγετικών όπλων