Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Συμμετοχές και επιτυχίες για τον Φίλανδρο Λευκάδας

Συμμετοχές και επιτυχίες για τον Φίλανδρο Λευκάδας

0
running-shoes

running-shoes

Ενημέρωση από τον Αθλητικό Σύλλογο “Φίλανδρος”.

Με επιτυχία διεξήχθη ο 6ος Γύρος της Λίμνης την 16/09/2012 στα Γιάννενα. Ένας αγώνας 30 χλμ ασφάλτινης διαδρομής στον οποίο ο Αθλητικός Σύλλογος Λευκάδας «Φίλανδρος» συμμετείχε με 26 αθλητές. Την 2η θέση στην κατηγορία της κατάφερε να αποσπάσει η Γεωργία Μάλαμα, ενώ την 3η θέση αντίστοιχα στην κατηγορία τους κέρδισαν ο Βασίλειος Σταύρακας και Άγγελος Βουκελάτος. Στην ίδια διοργάνωση πραγματοποιήθηκε παράλληλα και αγώνας 5 χλμ όπου ο σύλλογος έδωσε το παρών με 6 αθλητές.

Επίσης ο «Φίλανδρος» την περασμένη Κυριακή 23/09/202 συμμετείχε στον Ημιμαραθώνιο Αχαΐας με 4 αθλητές εκ των οποίων και ο Ιωάννης Καραμποΐκης ο οποίος κατέλαβε την 2η θέση στην κατηγορία του.

Επόμενες συμμετοχές του ΑΣΛ Φίλανδρου είναι:

1. 29/09/2012 στο Αιτωλικό. Αγώνας 12 χλμ για αθλητές και περιπατητές και Αγώνας 500 μέτρων για μαθητές. Στο τέλος των Αγώνων θα πραγματοποιηθεί γιορτή ψαριού.

2. 07/10/2012 στο Άκτιο (21 χλμ).

3. 11/11/2012 στον Μαραθώνιο της Αθήνας και παράλληλων Αγώνων 5 και 10 χλμ.

Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται για κάποιον από τους ανωτέρω Αγώνες να επικοινωνήσουν μαζί μας προκειμένου να δηλώσουν συμμετοχή και να έχουν την έκπτωση της ομαδικής εγγραφής.

Στα πλαίσια της Πανελλήνιας προβολής και διαφόρων εκδηλώσεων για την εθελοντική αιμοδοσία το Ποδηλατικό Τμήμα του «Φίλανδρου» υποδέχεται της Λαμπαδηδρομία στο νησί μας την 27/09/2012 μεταξύ 4-6μμ στο Πεζόδρομο, στην Παραλία Λευκάδας προκειμένου να ευαισθητοποιήσουμε αλλά και να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας. Όλοι μαζί λοιπόν προκειμένου να δώσουμε το δικό μας μήνυμα συμπαράστασης στην προσπάθεια που κάνει η χώρα μας.

Τέλος αξίζει να ενημερώσουμε πως οι Ακαδημίες Στίβου και Τριάθλου του Συλλόγου αρχίζουν την 1η Οκτωβρίου, ενώ παράλληλα με αυτές, ειδικά τμήματα ενηλίκων θα απασχολούν μεγαλύτερες ηλικίες αλλά και γονείς προκειμένου να γεμίζουν εποικοδομητικά τον χρόνο τους συνεισφέροντας στην προσωπική τους ευεξία αλλά και να είναι παράδειγμα στα παιδιά τους για έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής.

εκ του ΔΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ Γ. ΜΑΡΑΓΚΟΣ
Ορθοπεδικός Χειρουργός
Πρόεδρος ΑΣΛ Φίλανδρος

Προηγούμενο άρθροΗμέρα Μνήμης των Εθνικών μας Ευεργετών
Επόμενο άρθροΑναφορά του Βουλευτή για το πυρηνελαιουργειο και άλλα θέματα