Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Οι αθλητές του Φίλανδρου στους Παραιόνιους Αγώνες

Οι αθλητές του Φίλανδρου στους Παραιόνιους Αγώνες

0
image003 copy

image003 copy

Συμμετοχή αθλητών και στον Μαραθώνιο της Φλωρεντίας.

ΛΕΥΚΑΔΑ 29/11/2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Άλλοι δύο αθλητές του ΑΣΛ Φίλανδρος μας ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους στον Μαραθώνιο της Φλωρεντίας την 25/11/2012. Πρόκειται για τους Ζέρβα Σπυρίδωνα και Otto Marta οι οποίοι τερμάτισαν για πρώτη φορά σε Μαραθώνιο Δρόμο. Ο Λευκάδιος συμπολίτης μας ιατρός και η Πολωνή φίλη και οι δύο μέλη του συλλόγου μας μένουν και εργάζονται στο εξωτερικό και βοηθός ο ένας στον άλλον τερμάτισαν σε 4:48:50. Συγχαρητήρια στους δύο αθλητές και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια και δύναμη σε επόμενους αγώνες.
Ο σύλλογος το Σάββατο 24/11/2012 έλαβε μέρος στους Παραϊόνιους Αγώνες Στίβου που πραγματοποιήθηκαν από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτ. Στερεάς στην πόλη του Αγρινίου με συμμετοχή από τους Νομούς Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας, Λευκάδας. Ο Φίλανδρος συμμετείχε με 20 και πλέον παιδιά. Διακρίθηκαν οι κάτωθι αθλητές:

1. Γάκης-Βλάχος Δημήτριος 1η θέση στα 1000μ ΠΠ Α’.
2. Διακουμάκος Πέτρος 2η θέση στο Άλμα εις Ύψος ΠΠ Α’.
3. Κοντοπρίας Παντελής 3η θέση στα 1000μ ΜΙΝΙ ΠΠ.
4. Καββαδάς Ζώης 3η θέση στα 100μ Παίδων.
5. Κοψιδάς Χρήστος 3η θέση στα 80μ ΠΠ Α’.
6. Κουρέτση Ευδοξία 3η θέση στα 50μ ΜΙΝΙ ΠΚ.
7. Αρβανίτη Ηρώ 3η θέση στην Σφαιροβολία ΠΚ Β’.

Ένα μεγάλο μπράβο στους νικητές αλλά και σε όλους όσους συμμετείχαν και να ευχηθούμε να ναι πάντα υγιής και να συνεχίσουν να προάγουν το σώμα και πνεύμα μιας και είναι όλοι μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Και φέτος δίπλα στους μικρούς αθλούμενους οι γυμναστές Κονιδάρης Μιχαήλ και Κάτσενου Γεωργία ενώ το τμήμα ενηλίκων ανέλαβε ο γυμναστής Ροντογιάννης Δημήτριος. Να συγχαρούμε και τους τρεις για την σημαντική προσφορά και έργο τους στον ΑΣΛ Φίλανδρο.

Τέλος ο σύλλογος για όποιον ενδιαφέρεται θα λάβει μέρος τον Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο σε Ημερίδες Ορίων αλλά και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Ανοιχτής Θαλάσσης.

Εκ του ΔΣ,
ΑΣΛ Φίλανδρος

image001 copy

image002 copy copy copy

image004

image006

 

Προηγούμενο άρθροΜελιτζάνες με γλυκοπατάτες και κυδώνια
Επόμενο άρθροΣυγκέντρωση-Συζήτηση στην Καρυά για τις αυξήσεις των δημοτικών τελών