Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο για το Γυμναστικό Σύλλογο

Ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο για το Γυμναστικό Σύλλογο

0
gymnastikos2

gymnastikos2

Πλούσιο ήταν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, 22 & 23 Μαρτίου 2014 για το Γυμναστικό Σύλλογο Λευκάδας.

Τέσσερα μετάλλια απεσπασε ο γυμναστικός σύλλογος στα Γιάννενα.

Την Κυριακή 23/03/14, το τμήμα στίβου του συλλόγου πήρε μέρος στην 8η Δωδωναία Συνάντηση Ακαδημιών στα Ιωάννινα που διοργάνωσε η ΕΚΑ Δωδώνη, εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν περίπου 650 αθλητές ηλικίας 9 – 14 ετών, από 16 συλλόγους από τις γύρω περιοχές(Άρτα, Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα, Κέρκυρα) αλλά και από πιο απομακρυσμένες (Αλεξανδρούπολη, Κατερίνη, Νάουσα, Κιλκίς, Λάρισα).

Ο σύλλογος συμμετείχε με περίπου 30 παιδιά και ήταν μια καλή ευκαιρία για αγώνες προετοιμασίας για τα μεγαλύτερα παιδιά αλλά και συλλογής εμπειριών για τα μικρότερα.

Διακρίθηκαν οι Ιωακειμίδου Γεωργιάννα που κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στο ύψος και αργυρό μετάλλιο στα 60μ με εμπόδια, η Ζακυνθινού Ζωή που κατέκτησε αργυρό στα 60μ, και η Λογοθέτη Πηνελόπη που κατέκτησε χάλκινο στο ύψος (το στρώμα του ύψους αρχίζει να αποδίδει καρπούς).Προσδοκούσαμε ακόμη ένα μετάλλιο στον ακοντισμό αλλά ο αθλητής μας τελευταία στιγμή αρρώστησε..

Η επόμενη συμμετοχή του Γυμναστικού Συλλόγου είναι το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Τριάθλου που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5/4/14 στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας. Σας περιμένουμε να εμψυχώσετε και να απολαύσετε τους μικρούς μας αθλητές!
Εκ του Δ.Σ.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό.

gymnastikos

gymnastikos3

image003

image004

image005

Προηγούμενο άρθροΈρχεται η 4η σεζόν του Game of Thrones
Επόμενο άρθρο6ος Μαθητικός διαγωνισμός φωτογραφίας