Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Ο Γυμναστικός Σύλλογος στη Γιορτή του στίβου

Ο Γυμναστικός Σύλλογος στη Γιορτή του στίβου

0
gls001

gls001

Ο Πρόεδρος και η προπονήτρια του συλλόγου εκπροσώπησαν τον ΓΛΣ.

Την Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014 πραγματοποιήθηκε η γιορτή του στίβου, από το ΣΕΓΑΣ στη Γλυφάδα, με βραβεύσεις των καλύτερων αθλητών, προπονητών και συλλόγων για το 2013. Την επόμενη μέρα πραγματοποιήθηκε η τακτική γενική συνέλευση των σωματείων που ανήκουν στη δύναμη του ΣΕΓΑΣ.

Ο Γυμναστικό Σύλλογος Λευκάδα, ύστερα από τις περσινές αγωνιστικές επιτυχίες, είχε το δικαίωμα και εκπροσωπήθηκε και στις δύο εκδηλώσεις από τον πρόεδρό του Μεσσήνη Σπύρο και τη προπονήτρια του συλλόγου Φραγκούλη Χρύσα.

Στη γιορτή του στίβου βραβεύτηκαν:

Α) οι καλύτεροι αθλητές της χρονιάς σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο, μεταξύ άλλων και ο Λούης Τσάτουμας, ο Κώστας Δουβαλίδης και φυσικά ο παγκόσμιος πρωταθλητής στο άλμα επί κοντώ, Κώστας Φιλιππίδης.

Β)τα καλύτερα σωματεία όπως ΓΣ Κηφισιάς (Σύλλογος με τους περισσότερους αθλητές στις εθνικές ομάδες Εφήβων – Νεανίδων), Πανιώνιος ΓΣ (Σύλλογος με τους περισσότερους αθλητές στις εθνικές ομάδες Παίδων – Κορασίδων), ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος (Καλύτερο σωματείο της επαρχίας).

Γ) οι καλύτεροι προπονητές

Στην τακτική γενική συνέλευση παρουσιάστηκε από το πρόεδρο, Κώστα Παναγόπουλο και τον γενικό γραμματέα, Βασίλη Σεβαστή η άσχημη οικονομική κατάσταση που επικρατεί σε όλο το οικοδόμημα του στίβου μετά και τη νέα περικοπή των επιχορηγήσεων από την πολιτεία. Επίσης αναφέρθηκε ο τρόπος αντιμετώπισης αυτών των προβλημάτων, που δεν είναι από άλλος από την ιδιωτική πρωτοβουλία, τη βοήθεια από τη τοπική αυτοδιοίκηση και πρωτίστως από τη συνεργασία όλων. Χαρακτηριστικό ήταν το μότο στο οποίο κατέληξαν: Δεν αρκούν πολλοί, αλλά όλοι μαζί. Η συνέλευση έκλισε με την έκδοση ψηφίσματος διαμαρτυρίας για την παντελή εγκατάλειψη από την επίσημη Πολιτεία του αθλήματος του Στίβου και του Αθλητισμού.

Εκ του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας

Προηγούμενο άρθροΥποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο Νίκος Μπραντζουκάκης
Επόμενο άρθροΑχ ! Να ξέραμε τι τρώμε …