Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Η απάντηση του Τηλυκράτη στο Δήμο Λευκάδας

Η απάντηση του Τηλυκράτη στο Δήμο Λευκάδας

0

Στο Δημοτικό Συμβούλιο την Δευτέρα 3 Σεπτέβρη ο Πρόεδρος του Τηλυκράτη  Αθ.Καραγιάννης  ως εκπρόσωπος της Γενικής μας Συνέλευσης, ενημέρωσε το Δ.Σ. του Δήμου Λευκάδας ,για το αίτημα της ομάδας μας να παραταθεί λόγω σοβαρών αγωνιστικών υποχρεώσεων, η έναρξη εργασιών στο Δημοτικό Γήπεδο Λευκάδας για 15 ημέρες. Αίτημα το οποίο δεν συζητήθηκε καν από τον αρμόδιο κ.Πολίτη, με αποτέλεσμα τα  αγωνιστικά και οικονομικά προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει η ομάδα μας άμεσα, να αποτελούν τροχοπέδη για την περαιτέρω πορεία της.  Σκοπός μας ήταν να κοινοποιήσουμε το πρόβλημα της παντελούς έλλειψης γηπέδων, ειδικά το τελευταίο διάστημα, λόγω εργασιών που αποφασίσθηκε να γίνονται ταυτόχρονα σε 3 από αυτά και να ευαισθητοποιήσουμε τους αρμόδιους προκειμένου να επιδιώξουν τα αυτονόητα.

Επιστρέφουμε ως επιεικώς απαράδεκτη, την απόδοση πολιτικών κινήτρων στην ενέργειά μας αυτή, δια στόματος του κ.Δημάρχου και την εκλαμβάνουμε ως προσβλητική για καθέναν από εμάς ξεχωριστά.

Η ιστορία και το μέγεθος του σωματείου, το οποίο με θυσίες υπηρετούμε, δεν μας επιτρέπει καμία ανάμειξη στα πολιτικά πράγματα του νησιού μας και ούτε ποτέ το επιδιώξαμε.

το Δ.Σ.

Προηγούμενο άρθροΤζιτζιφιά, το δέντρο γιατρός
Επόμενο άρθροΤοποθετήθηκαν οι πινακίδες στο τμήμα του υπό κατασκευή αυτοκινητόδρομου Ακτίου – Βόνιτσα