Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Kids’ athletics από τον Γυμναστικό Σύλλογο για τους Κατασκηνωτές Πόλης

Kids’ athletics από τον Γυμναστικό Σύλλογο για τους Κατασκηνωτές Πόλης

0
DSC02335

DSC02335

Στα πλαίσια της «Κατασκήνωσης στην πόλη» του Κέντρου Νεότητας της Μητρόπολης.

Στα πλαίσια της Χριστουγεννιάτικης «Κατασκήνωσης στην πόλη», που διοργανώνει το Κέντρο Νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης Λευκάδας και Ιθάκης και σε συνεργασία με το Γυμναστικό Σύλλογο Λευκάδας πραγματοποιήθηκαν παιχνίδια στίβου (kids’ athletics) στο κλειστό γυμναστήριο του Α΄Λυκείου.

Εκεί οι πενήντα μικροί κατασκηνωτές μέσα από το παιχνίδι, ήρθαν σε επαφή με διάφορα αθλήματα του στίβου, όπως σκυταλοδρομία, εμπόδια, άλμα επί κοντώ, ταχύτητα, αλτικότητα, διάφορες ρίψεις , κ.λπ. οπότε είχαν την ευκαιρία να τρέξουν, να πηδήσουν, να διασκεδάσουν, να συναγωνιστούν και να αναπτύξουν την ομαδικότητά τους. Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκαν στα παιδιά και τους ομαδάρχες τους αναμνηστικά διπλώματα.

Ευχαριστούμε θερμά το Κέντρο Νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης Λευκάδας και Ιθάκης και ειδικά τον πάτερ Ιωαννίκιο που μας έδωσαν την ευκαιρία να φέρουμε σε επαφή τους μικρούς κατασκηνωτές με τα αθλήματα του στίβου. Επίσης ευχαριστούμε τους ομαδάρχες των παιδιών που μας βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος δεσμεύεται , ως εκφραστής του κλασσικού αθλητισμού στη Λευκάδα, να είναι πάντα παρών και να βοηθάει όπως μπορεί όπου κληθεί, ώστε να προωθεί το στίβο και τον αθλητισμό γενικότερα, όπως κάνει 38 χρόνια τώρα.

gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
Προηγούμενο άρθροΕυχαριστήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Τσουκαλάδων για τον ετήσιο χορό
Επόμενο άρθροΠρωτοχρονιάτικο μήνυμα διοίκησης Επιμελητηρίου Λευκάδας