Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Μεγάλη επιτυχία για το σύλλογοy του EΥΚΛΕΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ στο διεθνές πρωτάθλημα ΑTHENS...

Μεγάλη επιτυχία για το σύλλογοy του EΥΚΛΕΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ στο διεθνές πρωτάθλημα ΑTHENS CHALLENGE 2019 στο οποίο συμμετέχει για 6η συνεχόμενη χρονιά ανάμεσα σε 15 χώρες.

Αυτή την φορά η καινούργια φουρνιά του συλλόγου μας 9 παίδες ηλικίας 10-11 ετών μαζί με 3 εφήβους – νεανίδες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον πιστοποιώντας την καλή δουλεία από τους εκπαιδευτές ΚΑΒΒΑΔΙΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟ και ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟ ΙΩΑΝΝΗ.

Συνολικά η συγκομιδή μεταλλίων ήταν:

3 ΧΡΥΣΑ 4 ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΑΙ 5 ΧΑΛΚΙΝΑ στα αγωνίσματα του LIGHT CONTACT & KICK LIGHT.

ΚΑΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ με 2 ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ για 2η συνεχόμενη χρονιά μετά το πανελλήνιο, αποκλείοντας την Ισπανίδα αθλήτρια.

ΒΑΓΕΝΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ συνεχίζοντας την καλή πορεία του μετά το πανελλήνιο, 1 ΧΡΥΣΟ & 1 ΧΑΛΚΙΝΟ χάνοντας με μικρή διαφορά από τον Γερμανό αθλητή

ΔΑΓΛΑ ΒΗΣΣΑΡΙΑ 1 ΧΑΛΚΙΝΟ,

ΔΑΓΛΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 2 ΑΣΗΜΕΝΙΑ,

ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 2 ΑΣΗΜΕΝΙΑ,

ΒΑΓΕΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1 ΧΑΛΚΙΝΟ,

ΒΕΡΓΙΝΗ ΜΑΡΙΑ 1 ΧΑΛΚΙΝΟ,

ΡΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΝΑ 1 ΧΑΛΚΙΝΟ.

Πολύ καλές εμφανίσεις είχαμε για τον ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ, ΔΑΓΛΑ ΓΕΡΑΣΙΜΟ, ΧΑΛΙΚΙΑ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΔΙΓΕΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ που μείναμε εκτός μεταλλίων σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα.

Συγχαρητήρια σε όλους και ειδικά στους μικρούς μας αθλητές που ήταν η πρώτη εμφάνιση τους.

Να ευχαριστούμε τον ΛΑΖΑΡΗ ΦΑΝΟΥΡΙΟ για την ασφαλή μεταφορά με το πούλμαν του καθώς και τους γονείς για τη στήριξη στα παιδιά τους.

Συνεχίζουμε δυναμικά όπως πάντα τόσα χρόνια με τις εξετάσεις των μαύρων ζωνών και το ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ταεκβοντο στο ΛΕΤΣΕ ΙΤΑΛΙΑΣ.