Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Παραιτήθηκε ο Θοδωρής Πολυμένης από τη Νίκη Λευκάδας

Παραιτήθηκε ο Θοδωρής Πολυμένης από τη Νίκη Λευκάδας

polymenis

Παρελθόν αποτελεί από σήμερα για την ομάδα της Νίκης Λευκάδας ο προπονητής Θοδωρής Πολυμένης.

 

Ο Θοδωρής Πολυμένης με επιστολή του στο PrevezaSports.gr εξηγεί τους λόγους που τον ανάγκασαν να πάρει αυτή την απόφαση.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΠΟΛΥΜΕΝΗ:

Μετά από συνάντηση που είχα με την Διοίκηση την προηγούμενη εβδομάδα αποφάσισα ακούγοντας την πρότασή τους για την περαιτέρω συνεργασία μας μέχρι τέλους του πρωταθλήματος να μην δεχθώ και να σταματήσω μετά και τον σημερινό αγώνα με την Κηφισιά.

Κατανοώ το πρόβλημα που υπάρχει όχι μόνο στην ομάδα αλλά και σε όλον τον κόσμο.

Πιστεύω ότι η συνάντηση που είχαμε με την Διοίκηση είναι απόρροια της τέλειας σχέσης που είχαμε μεταξύ μας και περηφανευόμουν συνεχώς γι αυτό συζητώντας με ανθρώπους του χώρου ,φίλους και όχι μόνο και ήμουν περήφανος που ήμουν μέλος αυτής της παρέας !

Δυστυχώς όμως όταν επήλθε αυτή η συμφωνία το Καλοκαίρι ίσως να μην είχαν υπολογίσει την γενικότερη κρίση που μαστίζει όλον τον κόσμο ,αλλά και την αδιαφορία της Ομοσπονδίας του Μπάσκετ και τα γενικότερα προβλήματα που υπάρχουν στο γυναικείο μπάσκετ.

Σίγουρα η πορεία μας 7 μήνες έκρυβε συγκινήσεις ,εντάσεις και καταστάσεις οι οποίες ήταν απόρροια της δημιουργίας στην αρχή της χρονιάς ρόστερ αποτελούμενο από 5 έμπειρες Αθλήτριες και κατά κόρον τις μικρές Αθλήτριες της ομάδας για τις οποίες ακόμη και τώρα μετά από αυτούς τους μήνες συνεργασίας είμαι ενθουσιασμένος για τον χαρακτήρα και το ταλέντο τους και όπως είχα πει τον πρώτο καιρό στην ομάδα θα πετύχουν πολλά πιστεύοντας όμως στον εαυτό τους !!!

Δεν μετανιώνω για την ευκαιρία που τους έδωσα ,την οποία τα προηγούμενα χρόνια ούτε καν να την σκεφτόντουσαν ,όσο και αν μας στοίχησε σε κάποιους αγώνες ,μόνο όμως λόγω της απειρίας τους.

Η ομάδα μετά και την σημερινή νίκη με την Κηφισιά πρέπει πλέον να σκεφθεί την επόμενη μέρα όσο δύσκολο και αν φαντάζει αυτήν την στιγμή ,λόγω των γεγονότων που συμβαίνουν στο γυναικείο μπάσκετ.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Ομάδας για την συνεργασία που είχαμε ,σύντομη μεν αλλά τίμια και ειλικρινή .

Ειδικότερα τους κκ Κολυβά Αλέκο , Μάλφα Μάξιμο, Λάζαρη Ηλία ,Μάλλιου Βαρβάρα , Θειακού Όλγα και Κρητικό Θωμά για την άψογη συνεργασία που είχαμε μέχρι τέλους.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον συνεργάτη μου Δουβίτσα Νίκο για την συνεργασία που είχαμε και να του ευχηθώ καλή συνέχεια στο έργο του από εδώ και στο εξής .

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τις έμπειρες Αθλήτριες μου για την δύναμη που βρήκαν να ανταπεξέλθουν στην δύσκολη χρονιά που διανύουμε και τις μικρές που σίγουρα θα ενδιαφέρομαι για την πορεία τους .

Σε μια πορεία ομάδας μικρή η μεγάλη κάποιες μπορεί να αισθάνονται αδικημένες .Όλα όμως έγιναν με γνώμονα τον στόχο που θέσαμε από την αρχή της χρονιάς και σκοπό το μέλλον και συμφέρον του Συλλόγου ! ! !

Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους και να μπορέσει η Νίκη να πετύχει τον στόχο που θα καθορίσει .

Θα είναι πάντα στην καρδιά μου ,άλλα και να ξέρουν ότι στην Θεσσαλονίκη υπάρχει ένας φανατικός ΦΙΛΟΣ ΤΟΥΣ !!!!

Κρατώ ως το σημαντικότερο από αυτή την επτάμηνη παρουσία μου στην Ομάδα ότι δημιούργησα στο αγαπημένο μου νησί νέους φίλους και αξίες οι οποίες δεν συγκρίνονται με καμία νίκη .

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Υ.Γ. Ήθελα από βάθους καρδιάς να ευχαριστήσω το προσωπικό του Κλειστού Γυμναστηρίου Λευκάδας και ειδικότερα την Διευθύντρια κα Σοφία Αραβανή για την άψογη συνεργασία και τις διευκολύνσεις που μου παρείχαν κατά την παρουσία μου στην Ομάδα.

Πηγή: http://www.prevezasports.gr